Taraftar rahat durmadı, maç yarıda kaldı

Fenerbahçe ile Shakhtar Donetsk takımları arasında yapılan özel karşılaşma, 67. dakikada taraftarların sahaya girmesiyle yarıda kaldı.

Taraftar rahat durmadı, maç yarıda kaldı
21 Temmuz 2011 Perşembe 22:37 tarihinde eklendi, 1.372 kez okundu.

 

Fenerbahçe ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları arasında yapılan hazırlık karşılaşması taraftarların sahaya girmesi nedeniyle yarıda kaldı. 
    
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan maçta ilk olarak 58. dakikada, üzerlerinde futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmaya ilişkin tutuklanan kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın fotoğrafları bulunan tişörtle 2 taraftar sahaya girdi. Bu taraftarlar kısa süre içinde tribüne gönderilirken karşılaşma kısa bir duraklamanın ardından devam etti. 
    
Mücadelenin 67. dakikasına doğru bu kez, daha fazla sayıda taraftar sahaya girince maç yine durdu. Stattaki tüm görevlilerin yanı sıra futbolcular da bu taraftarları dışarıya çıkarmaya çalışırken karşılaşmanın hakemi Fırat Aydınus, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile saha kenarında görüştü. 
    
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç da taraftarları sakinleştirmek için sahaya girerken anonsları da dinlemeyen taraftarlar sahaya akın etti. Saha bir anda taraftarlarca doldurulurken karşılaşmanın hakemleri soyunma odasının yolunu tuttu. 
    
Karşılaşmayı yayımlayan yayıncı kuruluşun pilot kameralarının görüntü alması da taraftarlarca engellendi.

 

FENERBAHÇE TARAFTARLARI STATTAN AYRILDI
 

Fenerbahçe ile Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımları arasında FB Şükrü Saracaoğlu Stadı'nda yapılan hazırlık maçı yarıda kalmasının ardından bir süre sonra stat boşaltıldı. 
    
İki ekip arasındaki hazırlık mücadelesinden çok, taraftarlarının medya mensuplarına tepkileri ve sahaya girerek maçı durdurmaları karşılaşmaya damgasını vurdu. 
    
Karşılaşmayı yöneten hakemlerin soyunma odasına gitmesiyle, 0-0 eşitlikle süren mücadele 67. dakikada yarıda kaldı. Sahaya giren taraftarlar uzun bir süre yapılan anonslara uymadı. 
    
Stat görevlilerinin de uyarılarıyla, saha içindeki taraftarlar bir süre sonra tribünlere döndü. Daha sonra da taraftarlar stattan ayrıldı.