Taraftar sahaya indi ve Biliç'e sordu

Beşiktaş taraftarı, Brugge yenilgisinin ardından büyük bir üzüntü yaşadı. İlk 45 dakika boyunca takıma büyük destek veren 70 bine yakın taraftar Beşiktaş'ın golünde Olimpiyat'ı inlettiler.

Taraftar sahaya indi ve Biliçe sordu
20 Mart 2015 Cuma 11:57 tarihinde eklendi.
Beşiktaş taraftarı, Brugge yenilgisinin ardından büyük bir üzüntü yaşadı.
 
İlk 45 dakika boyunca takıma büyük destek veren 70 bine yakın taraftar Beşiktaş'ın golünde Olimpiyat'ı inlettiler.
 
Skor 2-1'e gelince madalyonun öbür yüzü ortaya çıktı. Taraftarlar adeta çıldırdı. Kendilerine Liverpool zaferi yaşatan takımlarını bir anda ıslıklamaya, kaleci Tolga ve bir kaç futbolcuya daha tepki göstermeye başladılar.
 
Belçika ekibinin ikinci golünden sonra 80. dakikada sahaya giren bir taraftar ise Slaven Bilic'in yanına giderek derdini anlatmaya çalıştı. Saha kenarında taç çizgisine yakın bir yerde takımı izlemeye çalışan son umutlarını saha içindeki futbolculara aktarmaya çalışan Bilic'e tepki gösteren taraftarın sahayı göstererek, "Bu takım neden oynamıyor hocam" şeklinde sitemde bulunduğu öğrenildi. Bilic'in taraftarın yaptığına bir anlam veremediği mimiklerinden anlaşılırken, karşısında konuşmaya çalışan taraftara maç devam etitği için herhangi bir ifadede bulunmadı. 
 
Güvenlik görevlilerinin zorlukla uzaklaştırdığı Siyah-Beyazlı futbolseverin, Hırvat teknik adama serzenişleri kısa sürdü ve öfkeli taraftar güvenlik güçlerince kenara alındı.
 
Bu olay yayıncı kuruluş tarafından UEFA kuralları nedeniyle tüm maçlarda olduğu gibi ekrana getirilmedi.

DHA