Taraftara büyük eleştiri!

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı farklı galibiyeti değerlendirdi.

Taraftara büyük eleştiri!
01 Eylül 2013 Pazar 12:15 tarihinde eklendi.
İşte Dilmen'in açıklamaları:
 
"Fenerbahçe takımımının orta sahasına dikkat edelim. Selçuk-Holmen-Meireles. Hepsi devamlılığı iyi olan oyuncu. Bu 3 oyuncunun çok yüksek tempoda olduğunu söyleyelim. Alanlar arasında hiç mesafe bırakmadılar. Kuyt ve Webo bugün korkunç koştular. Son dakikaya kadar mücadele ettiler. Önde oynayan oyuncuların ofansif gücü yüksekse onların arkasında Alex değil, Holmen oynamalı.
 
Bu maça çıkmadan önce oyuncuların psikolojisi pek sağlıklı değildi. Geçen hafta farklı bir 11 görebiliriz demiştik. Sow, sadece 1 maçlık alınmamış kadroya onusa söyeleyelim. Sow, bugünki maçta formuyla oynayamazdı. İstediği kadar gol atsın ama bu temposuyla Fenerbahçe'de oynayamaz. Yanal'ı kutlarım. Bu Sow'un hiç oynamayacağı anlamına gelmez.
 
Holmen'in işi kolay değildi. Azerbaycan'da oynadı hazırlık maçında. Ardından lisansı çıkmadı oynayamadı ama bugün çok iyiydi. İş ahlakı çok önemli futbolda. Sadece yetenekle olmaz. Bugün idare edebilirdi ama tavan yaptı ve ardından çıktı oyundan. Bende olsam belki Holmen'i bekletirdim ama bugünki maçtan sonra anlaşıldıkihata yapılmış. Bugün 2 kişilik bazen 3 kişilik oynadı. Holmen'e zaman zaman kötü oynadı deriz ama kesinlikle koşmadı, mücadele etmedi demeyiz.
 
Taraftar bugün takımın temposunu düşürmek için herşeyi yaptı. Onu da söyleyelim. Ya yönetime salladılar, ya siyasi slogan attılar. Taraftarların takımı itmesi lazım. Allah'tan tam sloganlara başladıkları zaman Fenerbahçe gol buldu.
 
 
Avrupa'dan men olduktan sonra iki maçlık bir seriye ihtiyacı vardı. Gelecek adına oyunculara moral oldu. Ersun Yanal, oyuncu seçimiyle ilgili bir arayıştaydı ama sonunda buldu gibi. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa maçındaki 11, bugünkü 11 olacaktır. F.Bahçe taraftarla bütünleştiği dakikalarla birlikte çok iyi bir hafta geçirdi."