Taraftara veda töreni

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ölüm haberinin ardından büyük üzüntü yaşanıyor. Yazıcı'nın ölüm haberinin ardından yeşil beyazlı taraftar ve futbolcular hastaneye akın etti.

Taraftara veda töreni
07 Mayıs 2013 Salı 15:37 tarihinde eklendi.

 

Başkan Yazıcı'nın taraftarlarla vedalaşmak için yarın saat 11.00'de Bursa Atatürk Stadı'nda bir tören düzenleneceği de belirtildi. 
 
Ağlayan taraftarları yakınları sakinleştirmekte güçlük çekti. Yazıcı'nın yarın saat 10.00'da kulüp binasında düzenlenecek törenin ardından Ulu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'na defnedileceği açıklandı. 
 
Hastane civarında büyük bir üzüntü yaşanıyor. Yazıcı'nın ölüm haberinden sonra gözyaşlarına boğulan taraftarları yakınları sakinleştirmeye çalışıyor. İbrahim Yazıcı'nın kardeşi Hayri Yazıcı büyük üzüntü yaşadı. Ayakta durmakta zorlanan Hayri Yazıcı, aracına Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, işadamı Celal Sönmez'in yardımıyla binebildi. 
 
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, yaşadığı üzüntüyü dile getirerek, "Acımız büyük. Allah'tan kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum." dedi. 
 
Şankaya, gözyaşlarını tutamadı. Bursaspor Eski Genel Müdürü Osman Nuri Biçer de Yazıcı ailesine başsağlığı diledi. 
 
Öte yandan İbrahim Yazıcı’nın cenazesi yarın saat 10.00’da kulüp binasında düzenlenecek cenaze töreninin ardından Ulu Camii’nde öğle namazına mütaakip kılınacak cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

CİHAN