Taraftardan Bilica tepkisi

F.Bahçe taraftarları, Bilica’nın G.Birliği maçına kaptan olarak çıkmasına büyük tepki koydu

Taraftardan Bilica tepkisi
29 Ocak 2011 Cumartesi 12:31 tarihinde eklendi.

 

Forumlarda durumu değerlendiren sarı-lacivertliler, ‘Kaptanlık bu kadar ucuz mu?’ başlığı açarak, ‘okuma yazma bilmeyen’ Bilica’nın takımda en son kaptan olabilecek isim olduğunu belirttiler.
 
Başkan takıma güveniyor SÜPER Lig’de yarın koskoca bir yılın çöpe gitmemesi adına son şansını Trabzonspor önünde değerlendirecek olan F.Bahçe’de takıma en çok güvenen isim başkan Aziz Yıldırım.. Son oynanan ve kazanılmasına rağmen sıkıntılı geçen Antalyaspor deplasmanında sergilediği kötü futbolla, kendisinden çok daha iyisini bekleyen taraftarını tatmin edemeyen sarı-lacivertliler için Yıldırım, şimdiden kefil olmuş durumda.
 
‘SÖKE SÖKE YENERİZ’
 
ÖYLE ki Aziz başkan, önceki gün Kanyon’da arkadaşlarıyla yemek yerken Trabzon maçıyla ilgili “Biz Trabzonspor’u söke söke yeneriz. Şu an bizimkiler çok formda. Takıma güvenim sonsuz” iddiasından bulundu.
 
Fobisi artık anonsçular!
 
F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, dün Valencia galibiyeti gelince çok sevindi.. Fakat öncesinde gergindi.. Anonsçuya ıslık yaptırması yolunda direktif veren Yıldırım, sözünün dinlenmemesi sonrası oturduğu yerden fırça üstüne fırça attı.
 
BİLİNDİĞİ gibi şampiyonluğun gittiği Trabzon maçında da anonsçu felaketi yaşanmıştı. 

Vatan Gazetesi