''Taraftarımız çok iyi bir Kazım bekliyor''

Galatasaray'a transferi olay yaratan Kazım geçmişi sildiğini ve yeni bir sayfa açtığını söyledi!

Taraftarımız çok iyi bir Kazım bekliyor
07 Ocak 2011 Cuma 22:21 tarihinde eklendi.

 

Kazım, Fenerbahçe'de yaşananlarını orada kaldığını belirterek, "Bazı olaylar yaşanmış olabilir ama bunları geride bırakmak lazım. Ben bana inanan bir camiayla ve sarı kırmızı bir formayla mücadele etmek istiyorum. Buraya bunun için geldim. Geçmişte yaşananları orda bırakmak gerekiyor" ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarına karşı da bir sorumluluğu olduğunun altı çizen milli oyuncu; "Taraftarlarımız çok iyi bir Kazım bekliyorlar. Ben de çok çalışıp taraftarlarımıza en iyi Kazımı göstermek için sabırsızlanıyorum" dedi.
 
Geçmişte bazı hatalar yaptığını kabul eden Kazım; "Yaşanan olaylarda benim de hatam olabilir. Bunu kabul ediyorum. Galatasaray hayatımdaki yeni konulardan birisi hatta belki de en önemlisi. Birkaç ay sonra baba olacağım. Eşim ve bebeğime karşı sorumluluklarım artacak. Yeni bir aile olacağız. Bunun dışında en büyük sorumluluğum Galatasaray taraftarlarına karşı. O yüzden bu zamanlama çok güzel oldu. Galatasaray ile birlikte hayatımda bambaşka bir sayfa açtım" diye konuştu.
 
"TEKLİFE ATLADIM"
Hagi'nin kendisini çok istemesi Kazım'a hatırlatıldığında ise ;"Hagi çok değerli bir insan. Bu teklifi ondan almam beni gururlandırdı. Galatasaray yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa’nın sayılı takımlarından. Galatasaray ve Hagi’nin bu teklifine deyim yerindeyse ‘atladım’ diyebilirim." şeklinde yorumladı.
 
Kazım ayrıca çok mutlu olduğunu belirterek duygularını şöyle tarif etti: "Şu anda bir rüya aleminde gibiyim. Yaşadıklarım gerçek değilmiş gibi. Çok mutluyum"
 
Lig TV