"Taraftarın yüzünü güldüreceğiz"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde Manisaspor'a 2-1 yenildi. Adanaspor Teknik Direktörü Ercan Albay, yenilginin mazereti olmayacağını belirterek, önümüzdeki haftalarda bu maçı telafi edeceklerini söyledi.

01 Eylül 2013 Pazar 23:06 tarihinde eklendi.

Albay, maçtan sonraki değerlendirmesinde, düşüncelerinin taraftarlara galibiyet yaşatmak olduğunu söyledi. Albay, sonuç olarak mağlup ayrıldıklarını, mağlubiyete mazeret üretecek bir yapıda olmadığına dikkat çekerek, bazen futbolda talihsizlikler olabileceğini bildirdi.

Albay, "Sonuç mağlubiyet olmasına rağmen takım mağlubiyeti hak edecek bir oyun değil, mücadele ortaya koymuştur. Bu mücadele maalesef bize istediğimiz neticeyi getirmedi. Adanaspor taraftarı üzgün, bunu en kısa zamanda telafi ederek onların yüzünü güldüreceğiz." diye konuştu.

Manispor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise "Bugün 3 puan almak çok güzel ancak ondan daha önemli bir şey oynadığımız oyundu." dedi.

Geçen hafta çok kaliteli bir oyun oynadıklarını bu hafta hücumda daha üretken olduklarını anlatan tecrübeli çalıştırıcı, şunları kaydetti: "Maçı kazanabilecek hem ilk yarı hem ikinci yarı pozisyonları bulduk. Bu bizim için çok önemliydi. Çünkü planlayabildiğimiz oyunu oynayabilmek bizim için önemli. Oyuncularımı kutluyorum verdikleri mücadeleden dolayı. Galibiyeti şehrimize ve taraftarımıza armağan ediyorum."


CİHAN