Taraftarla teknik heyet tartıştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından olan Aydınspor 1923'te sular durulmuyor.

Taraftarla teknik heyet tartıştı
17 Ekim 2013 Perşembe 20:21 tarihinde eklendi.

Tesislere gelen bir grup fanatik taraftar, dün ekonomik sorunları dile getiren teknik heyet ve futbolculara tepki gösterdi.

Dün, teknik heyet ve futbolcuların ekonomik sorunlar hakkında kamuoyunu bilgilendirmek için düzenlediği basın toplantısının ardından bugün tesislere gelen bir grup fanatik taraftar, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile Giresunspor maçından sonra tribünlerle tartışan Kaleci Antrenörü Atilla Uzuncan'ın idmana çıkmamasını istedi.

Tesiste sert tartışmalar yaşanırken, bazı taraftarların saldırmak istediği Kaleci Antrenörü Uzuncan ile Yardımcı Antrenör Özerk Tufan antrenmana çıkamadı.Taraftarlarla görüşen Başkan Süha Bayırlı, Giresunspor maçının ardından yaşananların provokasyon olduğunu söyledi. Olayların görüntülerini izlediğini belirten Bayırlı, "Olay sırasında Hüsnü hocayı çekti, Mümin'e de tekme attı.

Bu provokatör Dardanelspor maçından bu yana aynı hareketi yapıyor. Bu aşamada hocayı göndermek doğru olmaz. Taraftar temsilcileri ile konuşacağız ayrıca konuyu yönetimde de görüşeceğiz. Ortada bir yanlış varsa, bunu halledeceğiz. Kulübün şu anda huzura ihtiyacı var" dedi.

Polis nezaretinde yapılan antrenmandan sonra taraftarlar tesisleri terketti.


DHA