Taraftarlardan Taksim çıkarması!

Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli taraftarlar Gezi Parkı için Taksim'e yürüdü. Ayrı ayrı kollardan yürüyüşe başlayan taraftarlar, akşam saatlerinde Taksim Meydanı'nda birleşti.

Taraftarlardan Taksim çıkarması!
08 Haziran 2013 Cumartesi 19:12 tarihinde eklendi, 3.540 kez okundu.
Gezi Parkı'na destek için Taksim Meydanı'na yürüyecek olan Fenerbahçeli taraftarlar Kabataş İskelesi'nde toplandı.Taraftarlar burada sloganlar atarak yürüyüş yapacakları 19.07'yi beklemeye başladı. Dev Türk bayrağı taşıyan gruptakiler saatler 19.07'yi gösterdiğinde Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Grup yaklaşık yarım saatlik yürüyüşün ardından Taksim Meydanı'na çıktı.
 
BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR DA TAKSİM'DE
 
Taksim ve çevresinde çıkan olayları protesto etmek için Beşiktaş Meydanı'nda toplanan Çarşı grubu Taksim Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Kol kola giren taraftarlar üzerinde Kartal basılı flamalarla yürüdü. "Heryer Taksim Heryer Direniş" sloganları atan gruba yeni evli gelin ve damat da katıldı.Çarşı'nın yürüyüşüne çevrede toplanan vatandaşlar da alkışlarla destek verdi. Meşalelerle yürüyen taraftarlar Taksim'e alkışlarla girdi. Meydana gelen taraftarlar AKM'nin çatısına çıkarak 2007 yılında hayatını kaybeden Beşiktaş tribününün renkli siması Mehmet Işıklar, namı diğer 'Optik Mehmet'in resminin basılı olduğu pankartı astı. 
 
TARAFTARLARDAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER
 
Taksim Gezi Parkı olaylarının 12. gününde Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın taraftar gruplarının öncülüğünde yapılan yürüyüşlere Galatasaray taraftar grubu da destek verdi. Genci, yaşlısı, çoluk çocuk her kesimden Galatasaray taraftarının Fenerbahçeliler ile birlikte yürümesi renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda Fenerbahçeliler Taksim'deki eylemlere coşkulu bir şekilde katıldı. Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar ve Fenerbahçeliler birlikte sloganlar atarak, marşlar söyleyerek Gezi Parkı eylemlerine katıldılar. Özellikle Galatasaraylı taraftarlıların büyük bir Fenerbahçe bayrağını taşıması dikkat çekti. 
 
BİNLERCE KİŞİ TAKSİM MEYDANI VE GEZİ PARKI'NDA EĞLENİYOR
 
TAKSİM Meydanı ve Gezi Parkı'nda binlerce kişi gece saatlerinde de eğlenmeye devam etti.
 
Gezi Parkı eylemleri nedeniyle vatandaşlar ve taraftar grupları akşam saatlerinde Taksim Meydanı'na akın etti. Binlerce gösterici gece saatlerinde de Taksim Meydanı ve Gezi Parkı'nda şarkılar söyleyip eğlendi. Bazı eylemciler yeşil alana oturup sohbet ederken, bazıları da halay çekip bekleyişi keyifli hale getirdi.