"Taraftarlarımızı çok üzdük"

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Taraftarlarımızı çok üzdük
02 Mayıs 2013 Perşembe 21:49 tarihinde eklendi.

 

Bülent Uygun, "Bu sezon taraftarlarımızı çok üzdük. Ama bundan sonraki süreçte doğru planlamalarla taraftarımızı mutlu etmek için çalışacağız" dedi. 
 
Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, öğle saatlerinde Celal Doğan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu konuk olacakları Kardemir Karabükspor maçı ile ilgili çalışmaları anlattı. Deplasmandaki maçlarda galip gelmeye yabancı olmadıklarını belirten Uygun, "Sakatlanan futbolcularımızın yerine oynayacak arkadaşlarımızın performansları gayet güzel. Kalan 3 haftayı en güzel şekilde değerlendireceğiz. Bu sezon taraftarlarımızı çok üzdük. Ama bundan sonraki süreçte doğru planlamalarda taraftarımızı mutlu etmek için çalışacağız" dedi. 
 
STATLAR OLAYLAR NEDENİYLE DOLMUYOR 
 
Statların olaylar nedeniyle dolmadığını belirten ve Galatasaray maçı öncesinde yaşanan olaylara değinen Uygun, "Gaz bombası Gaziantep'te atıldığı için daha çok gündeme geliyor. Ama İstanbul'daki birçok maçta gaz bombası atılıyor. Bu görüntüleri görünce çocuğunuzu maça göndermezsiniz. İnsanlar maça gelirken sevgi ve saygısını getirmiyor. Tasvip etmediğimiz görüntüler vardı. İnşallah bunlar son bulur. Statlar olaylar nedeniyle dolmuyor. İnsanlar maçları televizyondan takip ediyor" dedi. 
 
YENİ SEZON İÇİN 3 YABANCI 
 
Yeni sezon için transfer çalışmaları kapsamında kadroya 3 yabancı ve 2 yerli futbolcu katmayı amaçladıklarını ifade eden Uygun, sakatlık sonrası durumu iyileşen İbrahim Akın'ı kampa götürecekleri ve şans vereceklerini sözlerine ekledi. 

DHA