Taran’ın ofisini neden bastığı ortaya çıktı

Ayşe Özyılmazel, boşandığı reklamcı Ali Taran’ın Nişantaşı’ndaki mahalle kuaförüne bile gelmeye başladığını ve peşini bırakmadığını görünce Levent’teki ofisini bastı..

Taranın ofisini neden bastığı ortaya çıktı
06 Haziran 2012 Çarşamba 08:53 tarihinde eklendi, 1.486 kez okundu.

 

Ünlü reklamcı Ali Taran ile 10 ay süren olaylı evliliğini 27 Nisan'da tek celsede bitiren Ayşe Özyılmazel, önceki gün eski eşinin ofisini bastı.

Haftasonu Çeşme'de tatil yapan Özyılmazel, pazartesi İstanbul'a dönüşünde öfkesine hakim olamadı ve Taran'ın Levent'te mart ayından beri home ofis olarak kullandığı iş yerini bastı. Özyılmazel'in bir süredir eski eşi Taran'ın biten evlilikleri hakkında yaptığı "Keyfim yerinde... Boşandıktan sonra rahatladım, boşanmam o kadar da önemli değil. Ayşe'yi görsem kolay kolay selam verip konuşacağımı sanmıyorum" şeklindeki açıklamalarına fena halde sinirlendiği öğrenildi. Özyılmazel pazartesi akşam üzeri ofisini bastığı Taran'ın üzerine yürüdü ve eski eşine "Beni rahat bırak" diyerek küfürler yağdırdı. Ardından Taran'ın ofisinden ayrılan Özyılmazel, olay sonrası twitter sayfasına "Küfür etmek bazen bünyeye çok iyi geliyor net! Ama siz etmeyin canlar!" yazdı.
 
"Camları taşlamadım"
 
Olay sırasında Taran'ın ofisinin camlarını taşladığı yönündeki söylentinin kesinlikle doğru olmadığını belirten Özyılmazel, yakınlarına "Bu kadar olaya taş olsanız çatlardınız" dedi. Artık hayatında huzur aradığını belirten Özyılmazel yaptığı yazılı açıklamada ise, "Huzur aranınca bulunan birşey midir bilemiyorum. Ama hepimiz gibi arıyorum. Turp gibiyim desem abartıya girer. Elimden gelini yapıyorum., Duygusal olarak yorgunum, çok yorgunum. Birilerinin davranışlarına kafa yormak yerine, enerjimi üzüntüye harcamak yerine çalışmak, üretmek istiyorum. Yazılacak şarkılarım, yazılarım, kitabım, yapılacak programlarım, konserlerim var.
 
Gözümün içine bakan şahane bir ekibim, inşallah önümde umutla beklediğim günlerim var. Ancak, bazen huzurumu bozacak hareketlerle karşılaşıyorum. Bu hareketlere anlam veremediğim için de sabrım taşabiliyor. Fazla zorlanırsa sabrın sonu gelebilir değil mi? Eğer sabrımın taşması çevreye rahatsızlık verdiyse, çevredeki insanlardan özür dilerim. Huzuru ararken, huzur kaçırmak olmaz. Tek bir ricam var, beni rahat bıraksınlar. İsim vermeye gerek yok. Onlar kendilerini ve ettiklerini gayet iyi biliyorlar. Ben de bildiğim şeyi yapayım, huzur içinde çalışayım, hayatımı yaşamaya devam edeyim" cümlelerine yer verdi.
 
Kuaförüne gitmeye başladı
 
Özyılmazel'in eski eşinin hakkında yaptığı negatif açıklamalara karşın peşini bir türlü bırakmadığını görünce çılgına döndüğü ve soluğu ofisinde aldığı ortaya çıktı. Nişantaşı'nda oturan Özyılmazel, bir süredir ara sokakta, pek de bilinmeyen bir kuaföre gidiyordu. Özyılmazel, Ali Taran'ın da bu kuaföre gelmeye başladığını öğrenince önce büyük şok yaşadı. Ardından Taran, Özyılmazel'in aynı zamanda en yakın arkadaşı olan menajeri radyocu Yasemin Şefik'i programdayken "Yasemin seni çok özledim" diyerek ziyaret ettiğini öğrendi. Taran'ın tutarsız hareketlerinin psikolojisini bozduğu öğrenilen Özyılmazel'in, birikmiş olayların da etkisiyle "Beni rahat bırak" diyerek ofisini bastığı ifade edildi. Ali Taran geçen haziran ayında kanser hastası olan 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond'dan boşandıktan 18 gün sonra 1 Temmuz'da Ayşe Özyılmazel'le evlenmiş, Selma Ann Desmond 5 ay sonra 23 Kasım'da vefat edince de derin bir pişmanlık yaşamaya başladığını itiraf etmişti. Desmond'un vefatı çiftin evliliğini sarsmıştı.

Milliyet