Tarhan Erdem CHP'ye yol gösterdi!

Tarhan Erdem, İstanbul Belediye Başkanlığında Kadir Topbaş'a karşı zafer elde edebilmenin ancak iki partinin birleşmesiyle mümkün olacağını söyledi.

Tarhan Erdem CHPye yol gösterdi!
11 Aralık 2012 Salı 14:37 tarihinde eklendi, 1.179 kez okundu.

Tarhan Erdem, İstanbul Belediye Başkanlığında Kadir Topbaş'ı kimsenin geçemeyeceğini söylerken CHP'ye de yol gösterdi.

 
Habertürk'te Medya Kritik programına katılan Radikal gazetesi yazarı araştırmacı Tarhan Erdem, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına ilişkin köşe yazısında yer alan iddialara değindi.
 
BUNLAR VATANDAŞA BİR ŞEY VEREMEZ
 
Tarhan Erdem, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismi geçen Mustafa Sarıgül ve Gürsel Tekin için "söylemleri biliniyor tanınıyorlar, bu isimler vatandaşa bir şey veremez" dedi. Vatandaşa yeni bir şeyler söylemek lazım" dedi
 
Erdem, İstanbul Belediye Başkanlığı için ismi geçen Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış'ın ise böyle birşeye yelteneceğini düşünmediğini kaydederken Kadir Topbaş'ın İstanbul'da yaptıklarının herkes tarafından bilindiğini ve kabul gördüğünü söyledi.
 
TOPBAŞ'IN TEK ALTERNATİFİ
 
Erdem, Kadir Topbaş karşısında seçim kazandırabilecek tek alternatifi de şöyle açıkladı. Eğer CHP ve BDP adı geçen adaylar dışında tek bir aday üzerinde uzlaşırsa ve bunu tabanlarına da kabul ettirirse şansları olabileceğini söyledi.