Tarım işçilerinin kamyoneti kaza yaptı

HATAY'dan, Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne tarlalarda çalışmak için giden tarım işçisi ailenin kamyoneti, yolda lastiğinin patlaması sonucu devrildi.

Tarım işçilerinin kamyoneti kaza yaptı
03 Mayıs 2015 Pazar 19:04 tarihinde eklendi.
HATAY'dan, Konya'nın Beyşehir İlçesi'ne tarlalarda çalışmak için giden tarım işçisi ailenin kamyoneti, yolda lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada sürücü Ramazan Küçük'ün eşi 20 yaşındaki Döne ile babası 59 yaşındaki Mustafa Küçük yaşamını yitirirken, 11 kişi de yaralandı.
 
Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Konya'nın Ereğli İlçesi yakınlarındaki Hortu Mevkii'nde meydana geldi. Tarım işçiliği yapan Küçük Ailesi'nin fertlerini taşıyan 32 yaşındaki Ramazan Küçük yönetimindeki 46 LD 978 plakalı kamyonetin sağ arka lastiği patladı. Sürücünün direksiyon kontrolünü yitirdiği kamyonet devrilince, ortalık savaş alanına döndü.
 
Çoğu kamyonetin kasasında eşya arasında seyahat eden Küçük Ailesi'nin fertleri etrafa savrulurken, bazıları da kamyonetin altında kaldı. Yoldan geçen araçlardakiler yardıma koşarken, bir yandan da 112 Acil Servis arandı. Çevreye dağılan eşya arasından ve kamyonetin altından yaralılar çıkarıldı. Kamyonet altında kalanlardan sürücünün babası Mustafa Küçük yaşamını yitirdi. Babasının cesedi başından uzun süre ayrılmayan Ramazan Küçük, bir süre "Ambulans çağırın" diye feryat ettikten sonra,  arkalarından Konya'ya gelmekte olan akrabalarını cep telefonuyla arayarak, "Kaza yaptım. Babam öldü, hepimiz ağır yaralıyız. Çabuk gelin" diyerek yardım istedi.
 
Kazayı hafif yaralı atlatan sürücünün kızı 7 yaşındaki Narin Küçük, ağır yaralı annesi Döne Küçük'e müdahale eden sağlık görevlisinin yanına gidip ''Abla ben de annemin yanında durabilir miyim?'' dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı. Durumu fark eden çevredekiler küçük kızı uzaklaştırdı.
 
Kazada sürücü Ramazan Küçük, ağır yaralı eşi Döne, kızı Narin ile birlikte toplam 11 kişi ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  Döne Küçük, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor. 
 
Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, ölen 2 kişinin kamyonetin kasasında mı, yoksa kabin bölümünde mi yolculuk yaptığını da araştırıyor.