Tarkan ‘doğa’ için söyleyecek!

Tarkan şarkılarını Seferihisar Doğa Okulu’na yardım için söyleyecek. Megastar, 11 Eylül’de Seferihisar Belediyesi’nin İzzet Gül Stadyumu’nda düzenleyeceği etkinlikte sahnede!

Tarkan doğa için söyleyecek!
21 Ağustos 2013 Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi.
Megastar Tarkan, sakin şehir olarak bilinen Seferihisar’ın Kurtuluş Şenlikleri kapsamında sahneye çıkarak, ‘Doğa sensin’ diyecek.
 
11 Eylül’de Seferihisar Belediyesi’nin İzzet Gül Stadyumu’nda düzenleyeceği etkinlikte sevenleriyle buluşacak Tarkan, şarkılarını Seferihisar Doğa Okulu için söyleyecek.

Tarkan’ın kurucuları arasında yer aldığı ve yapımını desteklediği okul, belediye ve Doğa Derneği işbirliğiyle hayata geçirildi. Sanatçı, geçen aylarda inşaatı devam eden okulu ziyaret etmiş ve yetkililerden bilgi almıştı. Hazırlıkları yaklaşık iki yıl süren Seferihisar Doğa Okulu, ilk öğrencilerini 2014 yılında kabul etmeye başlayacak. Doğa kültürünün Türkiye ve dünyada yeniden yaygınlaşmasını sağlamak için kurulan okul; yaşamın ve öğrenmenin iç içe geçtiği, öğretmen ve öğrenci ayrımının olmadığı, geleneksel ve akademik bilginin birlikte düşünüldüğü, yepyeni bir öğrenim anlayışıyla eğitim verecek.

Ayrıca Tarkan’ın verdiği destekle, araştırma faaliyetleri gerçek- leştirecek ve öğrencilere ücret-siz öğrenim imkânı sağlanacak.

Milliyet