Tarkan'a var da Yıldız'a yok mu?

Orhan Gencebay'ın çalışmasında yer alan Yıldız Tilbe ve Tarkan'ın seslendirdikleri şarkıların, albüm çıkmadan Youtube'a düşmesi gerginlik yarattı

Tarkana var da Yıldıza yok mu?
05 Eylül 2012 Çarşamba 09:04 tarihinde eklendi, 2.074 kez okundu.

 

Orhan Gencebay'ın 60'ıncı sanat yılı için piyasaya çıkarılması planlanan albümle ilgili tartışmalar bir türlü bitmiyor. Tarkan'dan Sezen Aksu'ya, Ajda Pekkan'dan Nilüfer'e Türkiye'nin 30 sevilen sesini bir araya getiren projede; ilk önce açılış şarkısı kimin olacak tartışması yaşanmıştı. Şimdi de albüm çıkmadan, projede yer alan ünlü isimlerin şarkıları seslendirmeye başlaması nedeniyle gerginlik yaşanıyor.
 
'AYRIM MI VAR?' SORUSU
İlk gerginlik Yılbız Tilbe'nin seslendirdiği 'Aşkımı Sakla'yı Youtube'a yüklemesiyle yaşandı. Bunun üzerine Tilbe'nin, yapımcı Polat Yağcı tarafından projeden çıkarıldığı söylendi. Bu olayın ardından da Tarkan, Harbiye Açıkhava sahnesinde 'Hatasız Kul Olmaz' şarkısını seslendirdi. Hayranları tarafından Youtube'a da yüklenen şarkı, 200 bin kişi tarafından dinlendi. Henüz albüm çıkmadan iki şarkının dinleyicilerle buluşması da gerginliğe neden oldu. İki sanatçıya yapılan farklı muamele de akıllara 'Ayrım mı yapılıyor?' sorusunu getirdi.
 
GENCEBAY ARAYA GİRDİ
Usta sanatçı Orhan Gencebay, Yıldız Tilbe'nin albüm projesinden çıkarıldığı yönündeki haberlerin ardından araya girerek bir yanlış anlama olduğunu söyledi.
 
Günaydın