Tarsus'ta nostalji rüzgarı esiyor

Mersin'in Tarsus ilçesinde düzenlenen, 'Tarsus’ta Nostalji Geceleri'nin ilk gününde Abdil Çemer, Hasan Basri Üstün, Ufuk Bakır ve Ahmet Çiçek sahne aldı

Tarsusta nostalji rüzgarı esiyor
11 Eylül 2013 Çarşamba 15:40 tarihinde eklendi.

Tarsus Kültür Parkı’ndaki havuzdaki sala ayrı ayrı binerek konser veren sanatçılar sahne performanslarıyla da büyük alkış topladı. Havuzun etrafında toplanan Tarsuslular, sanatçılara eşlik ederek gece geç saatlere kadar eğlendi.

Gecede sahneye çıkarak, sanatçılara katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür eden Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, geçmişte bir çok ünlü sanatçının Kültür Parkı Havuzbaşı'nda konser verdiğini hatırlatarak, bu akşam aynı zamanda da geçmişi yad ettiklerini dile getirdi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Kocamaz, “Burada geçmişi yaşıyoruz, 70’li yıllara gidiyoruz. Bizim çocukluğumuzda bu havuz her gün konserlerin verildiği ve nice ses sanatçısının yetişmesine vesile olmuş bir mekan. Bu sanatçılarımızdan bazıları aramızdan ayrıldılar ama hala o günlerden bugünlere bizim gönüllerimizi hoş eden sanatçılarımızda var. Aradaki fark o dönem bu kayık ahşaptandı ve arka taraftaki çark elle döndürülürdü. Bugün teknoloji ilerledi kayığımız elektrikli hale geldi ve eski günleri yine de en azından yeni nesillere anlatma, tanıtma konusunda bize hizmet veriyor. Bugün bu mekanı şereflendiren bütün hemşerilerimize iyi eğlenceler diliyoruz.” dedi.


CİHAN