Tartıştığı kız arkadaşının evini yaktı

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan kız arkadaşı 18 yaşındaki R.C.'yi Kayseri'den ziyarete gelen 21 yaşındaki M.K., henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından önce kendine bıçakla zarar verdikten sonra evi ateşe verdi.

Tartıştığı kız arkadaşının evini yaktı
25 Mart 2013 Pazartesi 19:42 tarihinde eklendi.

 

 
Olay, Salihli İlçesi Güneş Mahallesi'ndeki Güneş Apartmanı'nın zemin katındaki dairede bugün öğlen saatlerinde meydana geldi.

Kayseri'de yaşayan M.K., ziyaret için kız arkadaşı R.C.'nin yanına geldi. Ailesinin evde olmadığı sırada R.C., henüz bilinmeyen bir nedenle M.K. ile kapının önünde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine içeri giren M.K., eline geçirdiği bıçakla kendine zarar verdi, bu sırada genç kız kaçıp kendini kurtardı. Öfkeden çılgına dönen M.K., ardından evi ateşe verdi. Genç kız çığlık atıp komşularından yardım istedi, çevredekiler de durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Alevlerin arasında kalan M.K., itfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafından kurtarıldı. Yaralı genç ambulansla Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından da Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yangını gören bazı mahalle sakinleri fenalaştı. Yangına müdahale eden bir mahalle sakini ile bir itfaiye eri dumandan etkilendi. İki kişiye olay yerinde oksijen tedaviyi uygulandı.

Yangın söndürülürken, korku dolu anlar yaşayan R.C., üzerindeki şoku atlattıktan sonra ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

DHA