Taşıma ihalesinde kavga çıktı

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can ve kardeşi Ahmet Can, şoförler tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tekme tokat dövüldü

Taşıma ihalesinde kavga çıktı
21 Ekim 2014 Salı 15:41 tarihinde eklendi.
ADIYAMAN'ın Besni İlçesi'nde köylerdeki orta öğretim öğrencilerinin merkezdeki okullara taşınması için yapılan ihaleye kendisi adına başkasını soktuğu öne sürülen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can ve kardeşi Ahmet Can, şoförler tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tekme tokat dövüldü. Yerde sürüklenen Can kardeşleri polis grubun arasından güçlükle alarak uzaklaştırdı.
 
Olay, sabah saatlerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde meydana geldi. 90 köydeki orta öğretim öğrencilerinin merkeze taşınması için ihale düzenlendi. 4 firmanın başvurduğu ihaleye, kendi adına başkasını soktuğunu öne sürdükleri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Can ve kardeşi Ahmet Can, diğer firma çalışanlarının saldırısına uğradı.
 
Milli Eğitim Müdürlüğü önünde tekme tokat dövülen Can kardeşleri, polis kalabalığın arasından güçlükle alarak uzaklaştırdı. Olayda yaralanan Ahmet Can ve Ali Can, Besni Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Olayın ardından polis, ihalenin yapıldığı Milli Eğitim Müdürlüğü'nde geniş güvenlik önlemleri alındı.