Taşlar yerinden oynuyor

Manchester United'da Alex Ferguson'ın emekliye ayrılacağını açıklamasıyla birlikte Ada basınında yılın transfer bombası söylentileri arttı.

Taşlar yerinden oynuyor
09 Mayıs 2013 Perşembe 10:00 tarihinde eklendi.

İngiliz Daily Mail gazetesi, Ferguson'ın ardından Rooney'nin de Chelsea'ye gideceğini ve Manchester United'ın Ronaldo'yu transfer listesinin başında tuttuğunu iddia etti.

 
Gazetede yer alan habere göre, Manchester United CEO'su Gill, Ronaldo'nun menajeriyle görüşerek Portekizli yıldızı geri almak istediklerini söyledi ve teklifini yaptı. Kulübe yakın kaynakların Manchester United'ın bu transferi gerçekleştirme konusunda emin olduklarını belirttiği iddia edildi.
 
ROONEY GİTMEK İSTİYOR
 
Ferguson'ın ayrılışının ardından Wayne Rooney'nin de takımdan ayrılması ihtimalinin kuvvetlendiği, Rooney'nin Ferguson'la görüşerek bu yaz takımdan ayrılmak istediğini belirttiği iddia edildi. Yıldız futbolcunun 25 Milyon Pound'a Chelsea'ye transfer olabileceği belirtilirken, PSG'nin de devrede olduğu belirtildi. 
 
Ada basınındaki iddialara göre Ferguson'ın yerine Everton'ın menajeri ve Rooney'nin eski çalıştırıcısı David Moyes geçecek. Ancak Rooney'nin eski hocasının gelecek olmasıyla birlikte kararını değiştirebileceği ifade ediliyor.