Tatilcilere hırsız şoku

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir otelde gündüz saatlerinde altı odaya giren hırsız ya da hırsızlar tatilcileri mağdur etti. Tatilciler otel yönetimine tepki gösterdi.

Tatilcilere hırsız şoku
28 Temmuz 2014 Pazartesi 10:41 tarihinde eklendi.
Bodrum'un Gümbet mahallesindeki 4 yıldızlı otelde yana yana bulunan altı odaya gündüz saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce girildi. Havuz başından dönen müşteriler, odalarından para ve değerli eşyalarının alındığı iddiasıyla polise müracaat etti. 2'si gurbetçi 3 Türk ile 3'ü yabancı olmak üzere toplam 6 kişinin mağdur olduğu olayda akşam saatlerinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen tatilcilerden Yıldırım Görgün, mağdur edildiklerini söyledi. Tur operatörlüğü yaptığı İngiltere de firma sahibi olduğunu söyleyen Yıldırım Görgün "Bu otelle de dolaylı yoldan çalışıyorduk. Misafirlerimizi bu otele göndertmeyeceğim" dedi. 
 
 
Polis merkezine müracaat eden Görgün, emniyetten ayrılırken olayla ilgili olarak "Ben otele bir hafta önce giriş yaptım. Yeni giriş yapanlarda var. Öğlen saatlerinde odaya geldiğimizde eşim ziynet eşyasının olduğu kutunun olmadığını söyledi. Otelin güvenliğiyle bağlantıya geçmek istedim. O sırada güvenlik şefi koşarcasına giderken 'Gelir misin' dediğimde söylediği ilk şey 'Sizde mi soyuldunuz?' dedi. Otelde soyuluyoruz ve otel yönetimi bize yardımda bulunmadı. Mağdur olduk. Çalınan takıların değeri 5 bin liranın üzerinde" diye konuytu.
 
 
Diğer tatilciler de, yaşanan bu olayın tatil keyiflerini kaçırdığını söyledi. Olay yeri inceleme ekibinin odalarında parmak izi araştırması yaparken, otel müdürü Kurtuluş Katagöz, "Otele hemen polis çağırdık. Müşterilerimizden bazılarının emniyete biz götürdük. Elimizden geldiğinde yardımcı olduk. Olay yeri inceleme ekibi inceleme yaptı. Tahkikatın sonucunu bekliyoruz" dedi.