Tatlıses'i yavaş yavaş uyandırıyorlar

Tatlıses'in doktorları "Kötüye giden bir şey yok. Hastayı uyutmaya yönelik tedaviyi azaltarak devam ettirmeye karar verdik. Bu da düne göre daha pozitif bir durumu ifade ediyor" açıklamasını yaptı.

Tatlısesi yavaş yavaş uyandırıyorlar
15 Mart 2011 Salı 08:30 tarihinde eklendi, 1.733 kez okundu.

 

Uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanarak Maslak Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi altında bulunan ve dünkü ameliyatının ardından ilaçla uyutulan İbrahim Tatlıses'in sağlık durumu ile ilgili yapılan açıklamada uyku ilacının kesildiği ve ünlü türkücünün uyandırılmaya çalışıldığı bildirildi.
 
Doktorlar, sabah saatlerinde Tatlıses'in durumuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı:
 
"Kafa içi basıncı düşürmeye yönelik vermiş olduğumuz sedasyon, yani hastayı uyutmaktan vazgeçip ilaçları azaltıp aşamayı görmek istiyoruz. Ancak şunu belirtmek isterim; tablo oldukça ağır bir tablodur. Bu tablo içinde bizim bir prensibimiz var. Hasta yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam ediyor demektir. Umarım ilerleyen saatlerde ve günlerde daha iyi bir noktaya gelebiliriz.
 
"Bir kere şunu söylemek isterim biz tüm tıbbı bilgileri aile ile paylaşıyoruz bir de sizlerle paylaşıyoruz. Tüm bilgileri alma kaynağınız biziz. Bir anda uyandırılma söz konusu değildir. Amacımız aşama aşama bunu gerçekleştirmektir. Bir zaman verme imkanımız yoktur."