Tayfur Havutçu futbolcularını uyardı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda cumartesi günü Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken futbolculara ve özellikle Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma'ya uyarı geldi.

Tayfur Havutçu futbolcularını uyardı
18 Nisan 2012 Çarşamba 19:57 tarihinde eklendi, 1.015 kez okundu.

 

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Teknik direktör Tayfur Havutçu, futbolcuları ile yaptığı görüşmede, antrenmandaki görüntüyü maç performansına yansıtamadıklarını söyledi.
 
Tayfur Havutçu, "Antrenmanda farklı maçta çok farklısınız. antrenmanda çok hırslı ve arzulu görüntü sergiliyorsunuz, ama aynı kazanma isteğini maçta sahada göstermiyorsunuz. özellikle son galatasaray maçında beklediğim futboldan çok uzaktınız" dedi.
 
Siyah beyazlı yönetim de son haftalarda isteksiz görüntüsü ile dikkat çeken Quaresma'ya uyarılarda bulundu. Portekizli futbolcunun, özellikle Galatasaray maçında Selçuk İnan'a yaptığı sert hareket nedeniyle dikkatini çeken yöneticiler, "Şanslısın ki kırmızı kart görmedin. bu hareket sana yakışmadı. Hem sert oynadın hem de isteksiz bir oyun ortaya koydun. Sen gerçek performansından çok uzak bir oyun ortaya koyuyorsun. Özellikle Süper Final döneminde senden daha arzulu ve iyi bir performans bekliyoruz" ifadelerini kullandılar.
 
Siyah beyazlı takım 1.5 saat süren antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
 
Teknik Direktör Tayfur Havutçu'nun yönetimindeki antrenmanda siyah beyazlılar kondisyon ve taktik çalışması yaptı. Cenk Gönen ise takımdan ayrı koştu.