Tayfur Havutçu giderken bombaladı

Sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran ile basın toplantısı düzenledi. Havutçu "Ben her zaman Beşiktaşlılık duruşuna uygun davrandım. Ama bazı yöneticiler bunu yapmadı" dedi.

Tayfur Havutçu giderken bombaladı
21 Mayıs 2012 Pazartesi 16:00 tarihinde eklendi, 1.902 kez okundu.

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran'ın çiçek verdiği Tayfur Havutçu şunları söyledi:

 
"Hepiniz hoşgeldiniz. 20 Mayıs itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Beşiktaş'ımızı her zaman gururla temsil ettim. Bu camiaya layık olmak için elimden geleni yaptım. Beşiktaş uğruna ailemden ve kulübümden mahrum kaldığım dönemde, camiamın vermiş olduğu destek beni ayakta tuttu. Sportif direktörlüğe getirildikten sonra teknik direktörün işine karıştığıma yönelik çıkan haberler sonrası, kulübümün menfaati için sustum.
 
1.5 yıllık sözleşmem olmasına rağmen bazı yöneticiler hoca arayışına girdiler. Oyuncularım Beşiktaş için elinden geleni yaptı. Hepsine teşekkür ediyorum.
 
Süper Final oynanırken bazı yöneticiler destek vermek yerine teknik adam arayışına girdi. Dün itibariyle, yukarıda belirttiğim şekilde Beşiktaşlılık duruşuna uymadığına inandığım bazı yöneticilerden dolayı istifamı istedim.
 
Bana 'Beşiktaş'ın çocuğu' diyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Ben de attığım her adımda bunlara dikkat ettim. Görevler değişicidir ama Beşiktaş kalıcıdır. Kulübüm bana başka bir görev teklif etti ama reddettim.
 
Önce biraz dinlenip, daha sonra teknik direktörlük görevime devam etmek istiyorum. Ben Beşiktaş'ta her zaman zor görevlerde yer aldım. Beşiktaş'ta görev almak benim için onur vericidir.
 
Dün başkanımız Fikret Orman ile görüştüm. Ben her zaman Beşiktaşlılık duruşuna layık olmaya çalıştım. Beşiktaş'ta görev yapan yöneticilerin de aynı duruşu sergilemelerini isterdim."