Tayfur'dan Ernst talimatı

Cezaevinde bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, ziyarete gelen yardımcılarına tavsiyede bulundu, Ernst’in her zaman tercih edilmesi gereken bir futbolcu olduğunu belirtti. Havutçu, Pektemek’in kanattan ziyade forvette faydalı olacağını söyledi

Tayfurdan Ernst talimatı
27 Eylül 2011 Salı 08:31 tarihinde eklendi.

 

Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde yatan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu’nun dünkü ziyaretçileri arasında yardımcıları vardı. Antrenörlerden Ömer Gülen, Zafer Öger ve Fikret Demirer ile görüşen Havutçu, takımın genel durumundan ve sonuçlardan memnun kaldığını ifade etti.  

Metris Cezaevi’nde hem Beşiktaş’ın, hem de rakiplerin maçlarını seyreden siyah-beyazlı teknik adamın, kendisini ziyarete gelen futbolcuları ve teknik kurmaylarıyla da sürekli takımla ilgili durum değerlendirmeleri yaptığı bildirildi. Tayfur hocanın genel gidişattan memnun olduğu ve Stoke City maçını da sabırsızlıkla beklediği bildirildi.
 
Tayfur Havutçu, fazla forma şansı bulamayan Fabian Ernst’in orta sahada çok önemli bir isim olduğu ve her zaman tercih edilmesi gereken bir oyuncu olduğunu ziyaretçilerine ilettiği öğrenildi. Almeida’nın sakatlığıyla, kritik maçlar öncesinde önemli bir silahın kaybedildiğini belirten Tayfur Havutçu’nun, bu oyuncunun yokluğunda Mustafa’nın forvette yer alması gerektiğini vurguladı. Tayfur hoca, Mustafa’nın kanatlardan ziyade ileri uçta daha faydalı olabileceğini dile getirdi.
 
Quaresma 28 yaşında
Beşiktaş’ın Portekizli yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma 28 yaşına bastı. Portekizli futbolcu, twitter’dan doğum gününü kutlayan taraftarlara da teşekkür etti. Öte yandan perşembe günü Stoke City ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılar dünü izin yaparak geçirdi. Kartal UEFA Avrupa Ligi maçı hazırlıklarına bugün başlayacak.
 
Üzülmez artık İbrahim hoca!
Futbol yaşantısına Beşiktaş forması altında son veren İbrahim Üzülmez, antrenörlük diploması için gittiği Azerbaycan’dan döndü. Yaklaşık bir aydır burada kursa giden Üzülmez’in, yavaş yavaş teknik adamlık kariyerine hazırlandığı bildirildi. Konuyla ilgili konuşan Üzülmez, “Futbolculuk yaşantım gibi, teknik direktörlük kariyerimin de dolu dolu geçmesini umuyorum” dedi.

Milliyet