Tayland'lı kadınlara penisli külot

Tayland’da erkeklerin kadınlara sarkıntılık etmemeleri için penisli külot geliştirildi. Külotlar, Danimarka'da da ilgi gördü.

Taylandlı kadınlara penisli külot
29 Aralık 2013 Pazar 14:13 tarihinde eklendi, 4.321 kez okundu.

Taciz ve tecavüz edilmekten korkan kadınların, erkeklerin sarkıntılık etmelerinden kurtulmak için, içinde penis bulunan külot, külotlu çorap ve eteklere ilgi göstermeye başladıkları bildirildi.

Headmuns Security Pants firması tarafından reklam filmi hazırlanan ve satılan külotlar Danimarka’da da büyük ilgi çekti. 'Save your pussy', 'Save your Clitoris' cümleleriyle reklamı yapılan ve satışa çıkarılan külotları kullanan kadınları gören erkekler "söz konusu genç kadını görünce içimden sevişmek geldi ama önden bakıp penisi fark edince tüm hislerim yok oldu" diyerek, külotun etkisini ortaya koydu.

Reklamı gören Danimarkalı erkekler de penisli külotları kullanacak genç kızların tecavüz olaylarına karşı kendilerine daha güvende hissedebilecekleri yorumlarını yaptı. Reklam filminin sonunda da Taylandlı erkeğin “genç kızı görünce tecavüz etmek istedim ama penisini görünce iştahım yok oldu” dediği belirtildi.


CİHAN