TBMM önünde küle döndü

Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde cadde üzerinde ilerleyen bir otomobilde yangın çıktı

TBMM önünde küle döndü
19 Aralık 2014 Cuma 09:22 tarihinde eklendi.

Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) önünde cadde üzerinde ilerleyen bir otomobilde yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Olay, İsmet İnönü Bulvarı Akay Kavşağı'na yakın bir noktada TBMM önünde meydana geldi. İddiaya göre Ali Karaman idaresindeki ve yanında eşi Sema Karaman’ın bulunduğu 06 EYT 14 plakalı otomobil, bilinmeyen bir sebepten dolayı yanmaya başladı. Sürücü Karaman ve eşi Sema Karaman, otomobilde dumanların çıktığını fark edince hemen aracı terk etti. Otomobilin bir anda alev alması üzerine itfaiyeye haber verildi. Olay yerine gelen itfaiyenin müdahalesi sonucu yanan otomobil söndürüldü. Sönen otomobilde ölen ya da yaralanan olmazken, otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yangından kurtulan ve şok yaşayan otomobilin sahipleri Ali ve Sema Karaman, taziye ziyareti için bir yakınlarının yanına gittiklerini söyledi. Bölgede TBMM’nin yanı sıra İçişleri Bakanlığı ve önemli devlet kurumlarının olmasından dolayı, tedbir amacıyla bölgeye çok sayıda farklı birimlerden polis sevk edildi. Tehlike arz edecek bir durumun olmadığının anlaşılması üzerine hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla bölgeden uzaklaştırılırken emniyet güçleri de normale döndü. Küle dönen otomobilden geriye kalan parçalar yol ortasından itfaiye ekiplerince tazyikli suyla temizlendikten sonra yol tekrar trafiğe açıldı. 


CİHAN