Tecavüz dedi, grup seks çıktı

Üç erkekle grup seks yapan kadın, ilişkiden sonra polislere giderek tecavüze uğradığını söyledi. Yalanı ortaya çıkınca 2 yıl hapis cezası aldı

Tecavüz dedi, grup seks çıktı
24 Eylül 2012 Pazartesi 09:38 tarihinde eklendi, 1.448 kez okundu.

20 yaşındaki İngiliz Rosie Dodd, yaşları 21, 23 ve 25 olan üç erkeğin tecavüzüne uğradığını öne sürerek şikayetçi oldu. İngiliz The Sun gazetesinde yer alan habere göre; kadının şikayeti üzerine 3 adam tutuklanarak Nottingham hapishanesine götürüldü.

 
Polislerin yaptığı araştırmada olayın çok farklı olduğu ortaya çıktı. Kadının sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasını inceleyen polisler tecavüze uğradığını söylediği adamlarla samimi fotoğraflarına rastladı.
 
Gittiği kumarhanede tanıştığı adamlarla sabaha kadar birlikte içki içen Rosie Dodd, daha sonra grup seks yaptı.
 
Gençler 50 saat boyunca tutuklu kalırken, ne evde ne de Dodd ile zanlılar üzerinde yapılan incelemelerde tecavüz izlerine rastlanamadı. Bu durum polisi şüphelendirdi.
 
ÇAPRAZ SORGUDA ORTAYA ÇIKTI 
 
Genç kız ile zanlıları çapraz sorguya alan polis bu kez Dodd’un ifadelerindeki çelişkileri fark etti. Dodd’un o gece beraber olduğu arkadaş çevresi ve komşularının da bilgilerine başvuruldu.
 
Soruşturma sonunda tecavüz olayının gerçekleşmediği, genç kızın üç gence iftira attığı ortaya çıktı. Gençler serbest bırakılırken bu kez Dodd hakkında iftira atmak ve adaleti yanıltmaya çalışmak suçlarından dava açıldı.
 
Mahkeme Başkanı "Böyle bir yalan söylemenin hiçbir gerekçesi olamaz. Bu yalan nedeniyle üç insan mağdur oldu" diyerek, genç kıza 2 yıl hapis cezası verdi.

Gazeteport