Tecavüzcüsünü ısırdı diye...

İstanbul Sarıyer’de 21 Mart gecesi saat 04.00 sıralarında yol kenarında bekleyen 28 yaşındaki S.K. ismindeki kadının yanında bir otomobil durdu.

Tecavüzcüsünü ısırdı diye...
25 Haziran 2012 Pazartesi 13:33 tarihinde eklendi, 1.077 kez okundu.

 

Araçtaki 25 yaşındaki E.C. ve 18 yaşından küçük olan S.B., kadına evine bırakabileceklerini teklif etti. S.K.’nın otomobile binmesi üzerine alkollü olan 2 genç otomobili tenha bir yere götürmeye karar verdi.
 
S.K.’nın eve gitmek istediğini söylemesi üzerine “Sen ne diyorsun öyle gitmek kolay mı?” diyen S.B., S.K.’nın ellerini tuttu, E.C.’yse pantolonunu indirdi.
 
Bu sırada S.K., kendini savunabilmek için E.C.’nin dudağını ısırdı. Olay yerinden geçen polis ekibinin, araçtan şüphelenmesi ve genç kadının imdat çığlığını duyması üzerine saldırganlar gözaltına alındı.
 
ZANLI DA ŞİKÂYETÇİ OLDU
 
S.K.’nın şikâyeti üzerine yaşı küçük olan S.B.’nin dosyası ayrılırken dudağından yaralanan E.C. de genç kadından şikâyetçi oldu. İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada E.C.’nin cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından 10 yıldan 22 yıla kadar, S.K.’nın ise kasten yaralama suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmaları istendi. 
 
sansursuzhaber.com