"Tek amacımız kazanmak"

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ekrem Memnun, Rusya'nın Ekaterinburg şehrinde düzenlenecek Avrupa Ligi Sekizli Final karşılaşmaları için tek amaçlarının kazanmak olduğunu söyledi.

14 Mart 2013 Perşembe 18:42 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, 18 - 24 Mart tarihleri arasında Rusya'nın Ekaterinburg şehrinde düzenlenecek Avrupa Ligi Sekizli Final karşılaşmaları öncesinde medya günü düzenleyerek Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
 
Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ekrem Memnun, sezonun en önemli turnuvasının geldiğini söyledi. Memnun, "Amacımız bütün sene içerisinde hedeflerimize tutunarak yaşadığımız sıkıntıları atlattık. Şimdi en önemli hedefimizi gerçekleştirmek için Ekaterinburg'a gideceğiz. Dünya kadın basketbolunun zirvesi onun için çok zor geçecek. En iyi sekiz takım geliyor. Aralarında çok önemli ve iyi oyuncular var. Her takımın şansını ise eşit görüyorum. Çok büyük hedefler koyduk kendimize. Tek amacımız gidip kazanmak. İnşallah başarılı olacağız." diye konuştu.
 
Galatasaray Kadın Basketbol oyuncularından Işıl Alben ise önlerinde çok önemli bir hafta olduğunu ifade etti. Başarılı basketbolcu"Gruplarda üç maç oynayacağız. Bu gruplarda güzel maçlar çıkartıp yarı finale kalmak istiyoruz. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Umarım oraya gittiğimiz vakit her şey planladığımız gibi olur ve hedefimize ulaşırız." dedi.
 
Sarı - kırmızılı bir diğer oyuncu Şaziye İvegin de turnuvada iki Türk takımının olacağını vurgulayarak, kadın basketbolunun nerelere geldiğini herkesin gördüğünü söyledi. İvegin, "Gerçekten çok güçlü bir lige sahibiz. Bu anlamda orada Türk kadın basketbolunu temsil edeceğiz. Hazır gidiyoruz ve inşallah ilk maçımızı kazanıp devam etmek istiyoruz. Bizi çok güçlü maçlar bekliyor. Tecrübe konusunda belki ilk defa burada oynuyoruz ama unutulmamalı ki Avrupa arenesında ve olimpiyatlarda oynadık. Bu finali oynamış ve kazanmış oyunculara sahibiz. Bence orada başarılı olacağız. " şeklinde konuştu.

CİHAN