Tek celsede boşandılar

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu ile geçen 14 Şubat'ta New York'ta evlendiği işadamı Enver Selim Kurtoğlu, önceki gün tek celsede boşandı

Tek celsede boşandılar
29 Eylül 2012 Cumartesi 10:08 tarihinde eklendi.

Tuzcuoğlu ile Kurdoğlu bir süredir evliliklerinde şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını belirterek anlaşmalı olarak boşanmak için mahkemeye başvurdu. Çift boşanma kararlarının bir süre gizli kalması için davayı İstanbul’da değil, Çorlu Adliyesi’nde açtı. Ancak Tuzcuoğlu’nun 8 ay süren evliliğinin bittiği haberi kısa sürede duyuldu. Son olarak FOX’ta yayınlanan “Aşkın Halleri” dizisinde Metin Akpınar’ın eşini canlandıran Tuzcuoğlu ile Kurdoğlu’nun son dönemde sık sık kavga ettikleri için ayrı evlerde yaşadığı öğrenildi.

 
Kurdoğlu geçen ay sinyali vermişti
 
Kurdoğlu geçen ay boşanacaklarının sinyalini vermiş ve Tuzcuoğlu’nun bir gazeteye verdiği röportajda eski evlilikleriyle ilgili konuşmasından rahatsızlık duyduğunu belirterek “Herkesin seveni var, sevmeyeni var. Bu sözler bazı çakalların ekmeğine yağ sürebilir. İpek’ten evlilik, özel hayat ve geçmişle ilgili konuşmamasını rica etmiştim. Ne kadar iyi niyetli olursa olsun, bu sözlere tepki göstermeyecek bir erkek düşünemiyorum. İnsanların geçmişte yedikleri kazıkların acısını bugün çıkarmaya çalışmaları yüzünden evlilikleri bile bitebilir” açıklamasını yapmıştı.

Milliyet