Tek çocuklarının şehit olduğu haberini yolda aldılar

DİYARBAKIR'ın Kayapınar İlçesi'nde yoldan geçen trafik polis otosuna düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan trafik polisi 25 yaşındaki İlker Narin'in Kastamonu'da yaşayan annesi Elife ve babası Selim Narin çifti, acı haberi araçlarıyla yolda seyir halindeyken aldı.

Tek çocuklarının şehit olduğu haberini yolda aldılar
30 Ağustos 2015 Pazar 23:06 tarihinde eklendi.
Ailenin yol kenarında ağladığını gören vatandaşların haber vermesiyle gelen polis ekipleri, tek çocuklarını kaybetmenin acısını yaşayan çifti teselli etmeye çalıştı.
 
Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde şeker fabrikasında işçi olarak çalışan 52 yaşındaki Selim Narin ile ev hanımı 51 yaşındaki Elife Narin, öğleden sonra gezmek için 37 LH 279 plakalı otomobilleriyle kent merkezine hareket etti. Bir süre sonra Narin çiftini arayayan bir yakını oğullarının şehit olduğu haberini verdi. Büyük acı yaşayan Narin çifti, yol kenarında park ettikleri araçlarından inerek sinir krizi geçirdi. Yoldan geçenlerin, çiftin ağladığını görünce durumu polise bildirdi.
 
OĞLUMUZ ŞEHİT OLDU
 
Gelen polis, şehidin anne ve babasını teselli etmeye çalıştı. Selim Narin'in evlatlarınıın şehit olduğu haberini yakınlarından telefonla öğrendiklerini söylemesi üzerine olay yerine ambulans istendi. Elife Narin, "Törenlere baka baka başımıza geldi. Yakışıklı yavrum, aslan yavrum. Yavrusuna doyamadan gitti. İlker'im adı gibi ilker oldu" diye ağıt yaktı. Baba Selim Narin ise, yerde oturarak uzun süre gözyaşı döktü. Ambulansta tedavi edilen şehidin anne ve babası Kastamonu Polisevi'ne götürüldü.
 
EVİN TEK ÇOCUĞU
 
Evin tek çocuğu olan şehit İlker Narin'in 5 yıllık polis memuru, 3 yıllık evli ve 1.5 yaşında bir kız çocuğunun olduğu öğrenildi. Ev hanımı Emel Narin'in ise eşinin şehit olduğu haberini anne ve babasının yaşadığı memleketi Balıkesir'de öğrendiği belirtildi.
 
Şehitin babasının oturduğu Taşköprü ilçesi Çınar Mahallesi'ndeki evi, şehit haberinin alınmasıyla yakınlarının akınına uğradı. Taziyeleri kabul eden dedesi Ahmet Narin, "Allah geride kalanlara sabır versin hepsi bizim evladımız. Benim bir tek İlker'im vardı, gitti. Hepsi bizim evladımız geride kalanlara sabır versin. İyi günde değiliz" diye konuştu.
 
Öte yandan, şehidin cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Taşköprü ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.