Tek isteği Kadıköy'de maç izlemek

Mersin'de yüzde 99 bedensel engelli 21 yaşındaki Abdulhamit Ekin, fanatik hayranı olduğu Fenerbahçe'nin futbolcularıyla bir araya gelmenin hayaliyle yaşıyor.

Tek isteği Kadıköyde maç izlemek
11 Eylül 2014 Perşembe 11:33 tarihinde eklendi.
Üzerinden sarı- lacivertli formayı çıkarmayan Abdulhamit Ekin, en büyük isteğinin Kadıköy'deki Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nun havasını solumak olduğunu söyledi. 
 
2007'de Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 2- 1 yenip, Süper Kupa'nın sahibi olduğu maçı televizyondan izleyen Abdulhamit Ekin, sarı kanaryalara gönül verdi. O günden beri sarı-lacivert formasını bir an olsun üzerinden çıkarmayan Abdulhamit Ekin, Fenerbahçeli futbolcularla buluşup, Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte Kadıköy'deki Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda maç izlemenin hayallerini kurmaya başladı. 
 
HAYATI SARI- LACİVERT
 
Bedensel engeli nedeni ile yaşamını evde yatarak geçirmek zorunda olan Abdulhamit Ekin, odasının dört bir yanını gönül verdiği Fenerbahçe'nin bayrakları ve formalarıyla donattırdı. Fenerbahçe'nin ligde kullandığı formaların bir çoğuna sahip olan Abdulhamit Ekin, cüzdanından, su içtiği bardağına kadar her şeyini sarı-lacivert renklerden oluşturdu. 
 
Konuşma güçlüğü çeken ve bedenini kontrol edemeyen Abdulhamit Ekin'in babası Fahri Ekin, Fenerbahçe sevgisinin oğlunu hayata bağladığını belirtti. Fahri Ekin şöyle dedi:
 
"2007'den beri oğlum Fenerbahçe aşığı. Hayatında sadece ailesi ve Fenerbahçe var. Fenerbahçe sevgisi oğlumu hayata bağlıyor. Sürekli 'Beni İstanbul'a maça götür' diyor. Ama maddi gücüm yok ve rahatsızım. Benim tek isteğim, oğlumun tek hayali olan Fenerbahçe ile buluşması. Başkanımız Aziz Yıldırım'dan rica ediyorum, bize yardımcı olsun." 
 
'MERHABA' DESE YETECEK
 
Ekonomik imkanları yeterli olmadığını dile getiren Fahri Ekin sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Abdulhamit gördüğü her formayı, Fenerbahçe logolu her şeyi almamı istiyor. Oğlumun her istediğini yapmaya çalışıyorum ama İstanbul'a götürmem mümkün değil. 
 
'Kadıköy'de Başkanımız Azim Yıldırım'la birlikte futbolculara bir merhaba deseydim, bana yeterdi' diyor. Fenerbahçe'nin maçlarını kaçırmıyor. Gol yediğinde öyle sinirleniyor, üzülüyor ki kalp krizi geçirmesinden korkuyorum. Fenerbahçe gol yediğinde ağlıyor. Fenerbahçe 2014 yılı Süper Kupa'yı Galatasaray'a karşı kazandığında öyle mutlu oldu ki anlatamam. Bir kez olsun Fenerbahçeli futbolcularla görüşmesi, Kadıköy'de maç izlemesine imkan verilirse, minnettar olurum."