Tekirdağ'da katliam gibi kaza: 4 ölü

Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde hatalı sollama yaptığı iddia edilen otomobil, karşı yönden gelen çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı.

Tekirdağda katliam gibi kaza: 4 ölü
05 Ekim 2015 Pazartesi 23:31 tarihinde eklendi.
Tekirdağ’ın Saray İlçesi’nde hatalı sollama yaptığı iddia edilen otomobil, karşı yönden gelen çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurda yığınına dönen kamyon ve ikiye bölünen araçta 4 kişi yaralanırken, yabancı uyruklu oldukları tahmin edilen 4 kişi ise olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Kaza, saat 20.00 sıralarında Kapaklı-Saray yolu Büyükyoncalı Mahallesi Palamutdere mevkiinde meydana geldi. Saray’dan Kapaklı istikametine giden Kadir Tuncel idaresindeki 34 TG 9627 plakalı otomobil hatalı sollama yaparak, karşı yönden gelen Kapaklı Belediyesi’ne ait Nacittin Gürbüz yönetimindeki 34 LA 5426 plakalı çöp kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonun altında metrelerce sürüklenen otomobil ikiye bölündü.
 
 
4 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI
 
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekipleri, otomobilden fırlayan ve üzerlerinden Arapça yazılı pasaportlar çıkan biri çocuk 4 kişinin öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Kadir Tuncel, araç içerisinde bulunan ismi henüz bilinmeyen 15 yaşındaki kız çocuğu, çöp kamyonu sürücüsü Nacittin Gürbüz ve kamyon içersinde bulunan Şerafettin Özünlü ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesi ve diğer özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan kamyon sürücüsü Nacettin Gürbüz ile ismi henüz bilinmeyen 15 yaşındaki kızın durumlarının ciddi olduğu bildirildi.
 
SARAY DEVLET HASTANESİNE KALDIRILDI
 
Olay yerinde polis, jandarma ekipleri ve Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur inceleme yaptı. Katliam gibi kaza sonrası olay yerine gelen Saray Kaymakamı Alp Arslan ekiplerden bilgi aldı. Hayatını kaybeden biri çocuk 4 kişinin cesedi ise yapılan incelemenin ardından Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

DHA