Tekrar aday olma kararı verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde düzenlediği basın toplantısında, 30-31 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurul ile ilgili oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tekrar aday olma kararı verdi
27 Mayıs 2015 Çarşamba 14:15 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini tehdit edenlerden dolayı başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan 1907 Tribünü'nde basın toplantısı düzenleyen Aziz Yıldırım'ın öne çıkan açıklamaları şu şekilde:
 
"Bugün belki bırakma yönündeki düşüncelerimi söyleyecektim ama kararım değişti."
 
"Beni tehdit ediyorlar, 'bırakmazsan seni vurdururuz' diyorlar. Ben bunu anlıyorum. Bu tehditlerden dolayı yeniden adayım."
 
"Ben 17 sene hiç kimseden korkmadım. 17 yıllık başkanlık sürecinde siyasetin içinde olmadım. Burası bir spor cumhuriyetidir. Burada padişahlık olmaz, demokrasi vardır."
 
"Hiçbir şey vadetmiyorum. Tek işim var, üzerime atılan lekeyi temizlemek.
 
"Mahkeme olumlu yönde karar verirse Fenerbahçe ve benim üzerimdeki leke temizlenir. Aksi olursa Fenerbahçe'den istifa ederim. Böyle bir lekeyi Fenerbahçe'ye taşıtmam."
 
"Mahkeme kararının ertesi günü kongre kararı alacağım."
 
"Tutulan 100 adam Fenerbahçeli oyuncuları taşlıyor. Bu şerefsizleri tespit ettirdim."
 
"Kongre beni seçerse, mahkeme bitene kadar başkanlığa devam edeceğim. Kongre dışında yapılacak ayak oyunları karşısında beni bulurlar."
 
"Bu kulüpte değerli insanlar var. Onlarla konuşuyorum, onlar başkan olabilir."
 
"İsmail Kartal'a yine kefilim. Şampiyonluğun kaçmasının sorumlusu benim"
 
 
Futbolculara yumurta atıyorlar, hakaret ediyorlar. Be şerefsizler... Biz Rize'de kurşunlandık. Nerede failler? Bu gazetelere ilanlar verenler mi onlar.
 
 
Ben başkanlığı bıraksam bile kulübü bunlara bırakmam. Bu çapulcular gelemezler. Oturup 20 kişi toplanıyorlar bu ilanı kaleme alıyorlar.
 
Bu kulüpte değerli insanlar var, onlarla konuşuyorum, onlar başkan olabilir. Şu anda Fenerbahçe'nin durumunu benden daha iyi bilen var mı? Yok. Yarın geldiniz diyelim ki, hangi bütçeyle geliyorsunuz? Bütün hadiseniz Aziz Yıldırım gitsin mi? Aziz Yıldırım giderse Fenerbahçe her 3 ayda bir kongre yapar.
 
Bu kulübe cebimde 30 milyon dolar harcadım. Fenerbahçe'ye ömrümü verdim. Niye verdim? Sevdiğim için verdim.
 
Her gittiğim yerde insanlar elimi sıkıyor, öpüyorlar, sevgi gösteriyorlar. Sevgi kime göstermedim? Fenerbahçe'den menfaat elde edenlere göstermedim.
 
İsmail Hoca'ya kefilim dedim ve evet yine kefilim. Suçlu kim mi? Benim. 50 milyon dolar harcasaydık şampiyon olurduk. Öyle olsaydı kulüp batak, Aziz Yıldırım büyük başkandı. 
 
Benim tek derdim Fenerbahçe, ben ve arkadaşlarımın üzerindeki lekeyi kaldırmaktır. 
 
Gazeteye isimsiz ilan veren ödlekleri bu kulübe yönetici yaptırmam!
 
Bu kongrede karar aldıracağım ve hiç kimse hisse senedi satamayacak, ben de dahil.
 
Benim muhalefetim çok sert olur. Tablo ortada, bu tabloyu bilenler kulübü yönetsin.
 
3 Temmuz'da hapse girdik. Şike yaptılar dediler. Bizden önce bu ülkede 30 yıldır şike yapıldı. Paralel Yapı'nın mahkemelerinde yargılandık biz, normal mahkemede yargılanmadık.

DHA