Tekrar aldatılacaksın evlat!

Robert Pattinson'ın yine aynı filmde tanışıp üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Kristen Stewart tarafından aldatılmıştı. Birlikteliklerine son veren çift önceki gün arkadaşlarıyla beraber Los Angeles'da bir barda görüntülendi

Tekrar aldatılacaksın evlat!
19 Ekim 2012 Cuma 10:59 tarihinde eklendi, 3.218 kez okundu.

 

İkili önceki gün arkadaşlarıyla beraber Los Angeles'da bir barın önünde görüntülendi.Samimi görüntüler veren çiftin problemlerini çözdükleri ve tekrardan barıştıkları öğrenildi.Bu buluşmadan Kristen Stewart'ın çekingen halleri gözlerden kaçmadı. Ancak görenler ikili arasında hiç bir gerginlik olmadığını söylüyor.
 
TEKRAR ALDATILACAKSIN!
Amerikalı milyarder Donald Trump, Kristen Stewart ile yeniden bir araya gelen Robert Pattinson’ı Twitter üzerinden uyardı: “Robert Pattinson, Kristen Stewart’ı yeniden kabul etmiş olabilir. Fakat Steward onunla bir köpek gibi oynadı ve yeniden oynayacak. İzleyin göreceksiniz. Pattinson çok daha iyisine layık”
 
Sosyal medyada da olsa konuşmayı çok seven Trump, sonunda Pattinson-Stewart ikilisinin birleşmesine de dokundurdu. Twitter’da en fazla yer alan konularda yorum yapan milyarder, Pattinson-Stewart ikilisi hakkında çıkan her haberin TT olduğunu farketmesi de uzun sürmemiş olacak ki bu konu hakkında da yorumlarını esirgemedi. Nitekim sezgilerinde haklı olduğu anlaşılan Trump’ın tweeti, 1200 defa daha tweetlendi.
 

Posta