"Tekrar Süper Lig'de olabiliriz"

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Hakan Kutlu gerekenin yapılması halinde takımın tekrar Süper Lig'e çıkabileceğini belirtti.

Tekrar Süper Ligde olabiliriz
17 Mayıs 2013 Cuma 23:57 tarihinde eklendi.


Kutlu 2-1 yenildikleri Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada geride kalan 34 haftanın Mersin İdman Yurdu ve taraftarları için oldukça sıkıntılı geçtiğini ifade etti.

Takımının başında 9 haftadır bulunduğunu vurgulayan Kutlu, bu süreçte ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını ancak kulübün imajını zedelememek adına bunlardan hiç bahsetmediğini bugün de bahsetmeyeceğini söyledi.

Bu sıkıntılar özellikle son 3-4 haftada daha da arttığını anlatan Kutlu "Hatta bazı oyuncuları yalvar yakar maça çıkartmak zorunda kaldık ama her şeye rağmen bunlar geride kaldı. Artık önümüze bakmamız lazım. Her zaman dediğim gibi Mersin, Süper Lig'e yakışan bir kent. Gerekenler yapılırsa, yeniden Süper Lig'de olabiliriz. Bunun için gerekenlerin iyice araştırılması ve hesapların yapılması gerekir. Gereken şartların oluşması halinde elbette ki ben de görevime devam ederim" diye konuştu.

Kutlu, Gaziantepspor'u tebrik ederken Spor Toto Süper Lig'e yükselen takımlara da başarılar diledi.

Futbolculardan Burak Can Kalender de bu hafta ilk kez forma giyme imkanı bulduğunu anlatarak kendisine güvenen hocasının yüzünü kara çıkartmamak için elinden geleni yapmaya özen gösterdiğini ifade etti.

Kaleci Cengiz Biçer ise küme düşmüş olmalarına rağmen galibiyet düşüncesiyle çıktıkları ancak maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.


CİHAN