Telegol'de Gürsel Tekin gerginliği

TV8’de ekrana gelen futbol programı Telegol dün gece yine ilginç anlara sahne oldu.

Telegolde Gürsel Tekin gerginliği
06 Kasım 2012 Salı 09:02 tarihinde eklendi, 1.201 kez okundu.

 

Şike soruşturmasıyla birlikte siyasetin de zaman zaman masaya yatırıldığı programın şu sıralar gündemi ise CHP ve Kılıçdaroğlu.
 
TELEGOL’DE GÜNDEM CHP
 
Özellikle Erman Toroğlu, tahliye olduktan sonra Aziz Yıldırım’ı kulüp binasında ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu sık sık hedef tahtasına oturtuyordu. Hatta Toroğlu kulağına gelen "Aziz Yıldırım’a CHP tarafından milletvekilliği veya belediye başkanlığı teklif edildi" iddialarını da sık sık canlı yayına taşımıştı.
 
SESİNİ YÜKSELTME!
 
CHP’nin önemli isimlerinden Gürsel Tekin, Toroğlu’nun sık sık dile getirdiği bu iddiayı yanıtlamak için dün gece Telegol programına bağlandı. Canlı yayında hayli gergin bir tartışmaya giren Tekin, Erman Toroğlu’nun hararetli çıkışlarını frenlemek için "Sesini yükseltme, bana sesini yükseltmeden konuş" şeklinde uyarılarda bulundu.
 
AZİZ YILDIRIM’A TEKLİF YOK
 
Öte yandan Tekin, Toroğlu’nun canlı yayına taşıdığı iddiaları yalanlayarak "Aziz Yıldırım’a bizden hiçbir teklif gitmemiştir" şeklinde konuştu.
 
AĞZINA GELENİ SÖYLEDİ
 
Gürsel Tekin’in ardından söz alan Toroğlu ise, yedi göbekten CHP’li olduğunu ve son seçimde de CHP’ye oy verdiğini açıkladı. Ancak bu zamana kadar CHP’yi demokrat zannettiğini belirten Toroğlu, telefonun diğer ucundaki Gürsel Tekin’e "size bir daha oy yok" dedi.
 
KILIÇDAROĞLU FİKRİNİ KENDİNE SAKLASIN
 
Hızını alamayan Erman Toroğlu Kılıçdaroğlu’na da dokunmadan edemedi. Siyasi çıkışlarının dışında futboldan anlamadığı için Kılıçdaroğlu’nun futbol üzerine yorum yapmaması gerektiğini belirten Toroğlu "Bir zahmet futbolla ilgili fikirlerini kendine saklasın" yorumlarında bulundu.