TEM Otoyolu'nda kaza: 2 yaralı

Sultanbeyli'de, seyir halindeki 2 kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

TEM Otoyolunda kaza: 2 yaralı
20 Ağustos 2013 Salı 16:26 tarihinde eklendi.

Kamyonlardan birinde, sürücü ve yanında bulunan bir kişi kabinde sıkıştı. Kazazedeler, olay yerine sevk edilen itfayi ekiplerince kurtarıldı.

Kaza, TEM Otoyolu üzerinde, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. TEM Otoyolu'ndan İstanbul istikametine seyreden Yunus Yıldız yönetimindeki 41 TZ 946 plakalı kamyon aniden fren yapınca, Ayhan Zullu'nun kullandığı 41 ATK 35 plakalı kavun yüklü kamyon arkadan gelerek hızla çarptı. Çarpışma sonucu sürücü Zullu ve yanında bulunan Hamza Polat kabinde sıkıştı. Olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, Zullu ve Polat’ı sıkıştıkları yerden uzun uğraşlar sonucu çıkardı.

Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen özel bir ambulansın sağlık ekipleri yaptı. Ayaklarında kırıklar oluşan kamyon sürücüsü Ayhan Zullu, yakınlarını telefonla arayarak durumuyla ilgili bilgi verdi. Yaklaşık yarım saat sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrası TEM Otoyolu'nda trafik durma noktasına geldi. Kaza mahalline gelen polis ekipleri, araçları yol kenarına çekmek için trafiği kısa süreliğine kesti. Araçlar çekildikten sonra trafik yeniden normale döndü. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.


CİHAN