TEM'de 80 araç birbirine girdi !

Büyükçekmece Karasu Viyadüğü üzerindeki zincirleme trafik kazasına yaklaşık 80 aracın karıştığı, bir kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin de yaralandığı bildirildi.

TEMde 80 araç birbirine girdi !
03 Aralık 2011 Cumartesi 10:08 tarihinde eklendi, 1.345 kez okundu.

 

TEM Otoyolu Karaağaç mevkisindeki Karasu Viyadüğü üzerindeki sis ve buzlanma nedeniyle aralarında bazı petrol şirketlerine ait 5 tankerin de bulunduğu yaklaşık 80 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasına, Çatalca, Çorlu, Silivri, Hadımköy, Büyükçekmece itfaiye ekipleri ile 25 ambulans müdahale etti. 
     
Kazada, 09 HH 998 plakalı otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Gürcan Duğru'nun (42) cesedi, gerekli incelemelerin ardından Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 
     
Kazada yaralanan biri Japonya uyruklu 15 kişi Esenyurt Devlet, 10 kişi Avcılar Özel Anadolu, 3 kişi Çatalca Devlet, 1 kişi de Silivri Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
     
Sağlık ekiplerince olay yerinde, ayakta tedavi edilen bazı kaza mağdurları ise araçlarından özel eşyalarını aldıktan sonra şehir merkezine yaya olarak yürüdü. 
     
Bu arada, trafik polisleri de sağlık durumu iyi olan sürücülerin araçlarının başına geçmesi için anonslar yaptı. 
   
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin, kazaya karışarak hareket kabiliyetini yitiren araçları çekmesi, hareket edebilen araçların da sürücülerince yoldan kaldırılması sonrasında yol temizlenerek yeniden ulaşıma açıldı.