TEM'de kaza: 1 ölü

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde üst geçitte kaza yapan araç, TEM otoyoluna düşmekten son anda kurtuldu. Kazada, bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

13 Ekim 2013 Pazar 21:11 tarihinde eklendi, 1.493 kez okundu.

Kaza, Esenyurt'u Bahçeşehir'e bağlayan Doğan Araslı Bulvarı'nda TEM otoyolu üstündeki köprüde meydana geldi. Esenyurt'tan Bahçeşehir istikametine giden 34 DR 3448 plakalı özel araç, kontrolü kaybederek TEM otoyolu üzerinde bulunan köprüde orta refüje çarptı.

Bayan sürücü ağır yaralandı, yanında bulunan ismi tespit edilemeyen 30 yaşlarındaki erkek yolcu ise feci şekilde can verdi. Esenyurt ve Bahçeşehir ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri ve polis, aracın TEM otoyoluna düşmemesi için güvenlik tedbiri aldı.

İtfaiye ekipleri, ağır yaralı bayan sürücüyü araç içinden çıkartmak için uzun süre uğraştı. Ağır yaralı sürücü, 112 Acil ambulanslarıyla Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ölen erkek yolcu ise ceset torbasına konuldu.

Kaza sebebiyle yol bir süre trafiğe kapandı, Esenyurt ve Bahçeşehir istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu. Görgü tanıkları, kazanın aşırı hızdan kaynaklandığını söyledi.


CİHAN