Teoman'ın çocuk hayali

Müziğe geri dönen Teoman evlilik kararıyla şaşırtmıştı. Sevgilisi Ayşe Kaya’yla evlilik kararı alan Teoman, şimdi de hayalindeki hayata kavuşmak için son adımı Mart 2014’te baba olarak atacağını açıkladı.

Teomanın çocuk hayali
20 Aralık 2012 Perşembe 13:03 tarihinde eklendi, 2.006 kez okundu.

 

2013'TE EVLENİYOR
 
Habertürk'ten Mehmet Çalışkan'ın haberine göre ünlü şarkıcı Teoman, adım adım kendine yeni bir hayat kuruyor. 2011’de “Çok yorgunum” diyerek müziği bıraktığını açıklayan Teoman, aradan geçen süre içinde hayatını yeniden planlamaya başladı. Ünlü sanatçı ilk iş olarak çok sevdiği müziğe döndüğünü açıkladı. Ardından 2013 yılı yaz başında sevgilisi Ayşe Kaya ile evlilik kararı aldı. 
 
 
"HAYALİMDEKİ HAYATA ÇOCUĞUMLA ULAŞACAĞIM"
 
Yakınlarına hâlâ hayalindeki hayatı yaşayamadığını söyleyen Teoman, aradığı mutluluğu bulmak için baba olması gerektiğini belirtip tarih verdi. Mart 2014’te, 47 yaşında baba olmayı planlayan ünlü sanatçı şöyle konuştu: “Hayalimdeki hayata sadece baba olarak ulaşabileceğimi anladım. Beni hayalimdeki hayata çocuğum ulaştıracak. İyi bir baba olacağım. Çocuğumun elinden tutup parka gideceğim, okula götüreceğim, onu okuldan alacağım...”