Terasta asılı kalan köpek son anda kurtarıldı

Kırıkkale'de 4 katlı bir iş merkezinin teras katında sahibi tarafından zincire bağlı olarak bakılan Sibirya cinsi kurt köpeği, dengesini kaybedip duvardan aşağıya düşünce asılı kaldı.

24 Ocak 2014 Cuma 19:21 tarihinde eklendi.

Boğazındaki zincirle binanın duvarında asılı kalan köpek, boğulmak üzereyken vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, Kırıkkale'nin Yenidoğan Mahallesi 601. Sokak'ta 4 katlı iş merkezinin çatı katında meydana geldi. Sahibi tarafından iş merkezinin terasında bakılan kurt köpeği, bir ara dengesini kaybedip aşağıya sallandı. Boynundaki zincirle binanın duvarında asılı kalan köpek, vatandaşlar tarafından son anda fark edildi. Köpeğin havlamasını duyan esnaf ve vatandaşlar, iş merkezinin çatısında bulunan kapıyı kırıp, boğulmak üzere olan köpeği son anda kurtardı.

Köpeğin kurtarılmasına yardım eden 29 yaşındaki Gökhan Yılmaz yaptığı açıklamada, arkadaşları ile sokakta bekledikleri sırada iş merkezinin çatı kısmından aşağıya doğru sallanan köpeği fark ettiklerini söyledi. Yılmaz, “Hemen binanın çatı kısmına çıkıp, kapıyı kırdıktan sonra köpeği kurtardık.” dedi.


CİHAN