Terim çifti ve Ebru Gündeş'ten anlamlı destek

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Fulya Terim ile ses sanatçısı Ebru Gündeş'ten Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ne anlamlı destek.

Terim çifti ve Ebru Gündeşten anlamlı destek
27 Mart 2013 Çarşamba 20:38 tarihinde eklendi, 1.963 kez okundu.

 

Dernek tarafından yürütülen proje kapsamında Fatih Terim, Fulya Terim ve Ebru Gündeş, akülü tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler. 
 
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin (TOFD) Ataköy'deki merkezinde düzenlenen töreninde, 27 Şubat'ta TOFD tarafından, Fulya Terim önderliğinde düzenlenen geceyle elde edilen sandalyelerin ilk bölümü törenle sahiplerini buldu. 
 
Fatih Terim, törende yaptığı konuşmada ihtiyaç sahiplerine ellerinden gelen yardımı yapmaya çalıştıklarını söyledi. Bu yardımın burada bitmemesi gerektiğini belirten Terim, bundan sonra da bu yardımlara devam edeceklerini söyledi.
 
Terim'in eşi Fulya Terim ise yapılan çok önemli çalışmalar olduğunu belirterek, "Omurilik felçli arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onları özgürlüklerine kavuşturmak için birşeyler yapmaya gayret ettik. Bugün de gönül rahatlığı içinde teslimat törenini gerçekleştiriyoruz." dedi.
 
Bu projenin en başından beri dernek yönetimiyle birlikte olduklarını belirten Ebru Gündeş de desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Gündeş, yardım için kendi kıyafetlerini sattığını da belirterek, bu satıştan gelecek gelirleri de destek amacıyla derneğe bağışlayacağının sözünü verdi.

CİHAN