Terim çok istiyordu ama...

Sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katmak için uğraş verdiği Estaban Cambiasso konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Terim çok istiyordu ama...
14 Nisan 2012 Cumartesi 19:41 tarihinde eklendi, 1.024 kez okundu.

 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in göreve gelir gelmez istediği 1 numaralı oyuncu olan Inter'in Arjantinli futbolcusu Esteban Cambiasso'nun adı Melo-Riera gerginliğinin ardından yeniden sarı-kırmızılı takımla anılmıştı.
 
Cambiasso için yeni bir girişimin olduğu konusunda İtalyan ve Türk basınında çıkan haberlere noktayı oyuncunun kendisi koydu.
 
Kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan 32 yaşındaki futbolcu Inter'den ayrılmak gibi bir planı olmadığını ve gelecek sezonda da Inter'de top koşturmak istediğini söyledi. Mavi-siyahlı ekipte çok mutlu olduğunu ifade eden Esteban Cambiasso, buranın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söyledi.
 
Inter ile 2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli orta saha oyuncusu, sezon başında birçok takımdan teklif almasına rağmen ısrarla kulübünde kalmıştı. İtalya Serie A'da sıkıntılı günler geçiren Inter'in ayakta kalan isimlerinden olan Cambiasso 31 maça çıkarken 4 de gol attı.
 
2004 yılında Real Madrid'den transfer edilen tecrübeli futbolcu 8 senedir İtalya'da top koşturuyor.
 
(Sporx)