Terim evet derse Cimbom'da

Galatasaray'ın gündemindeki Rumen savunması oyuncusu Cristian Eugen Chivu için yarın önemli gün...

Terim evet derse Cimbomda
22 Mayıs 2012 Salı 13:44 tarihinde eklendi, 1.115 kez okundu.

 

Deneyimli oyuncunun temsil haklarını elinde bulunduran menajer ve ünlü iş adamı Gigi Becali, yarın Florya'da Fatih Terim'le görüşecek.
 
FATİH TERİM İSTERSE OLUR, İSTEMEZSE OLMAZ
 
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Becali, "Bence Chivu, Galatasaray için önemli bir alternatif. Ben böyle düşünüyorum; ama tabii ki kararı Fatih Terim verecek. Fatih Terim'le yarın bir araya geleceğiz. Şu anda bir şey söyleyemem. Yarın Terim'le konuşacağım. Eğer onay verirse bu transfer olur. İstemezse olmaz. Durum bu kadar açık" dedi.
 
GALATASARAY'DA OYNAMAYI ÇOK İSTİYOR, HAGI VE POPESCU ÇOK ETKİLİ OLDU
 
Becali, Chivu'nun Galatasaray'a son derece sıcak baktığını belirterek, "Chivu, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Hagi ve Popescu'yla konuştu. Onlar Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu söylediler. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan yer alacak. Bu da Chivu için çok önemli. Chivu, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Şampiyonlar Ligi'nde direkt oynayabilecek" diye konuştu.
 
3 YILLIK KONTRAT İSTİYORUZ
 
Chivu'nun Inter'le olan sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatan Becali, "Chivu şu anda serbest bir oyuncu. Talep edeceği ücret konusunda bir şey söyleyemem. Kendisini güveniyor. Galatasaray'la ücret konusunda bir problem olacağını sanmıyorum. Biz Galatasaray'la 3 yıllık kontrat yapmak istiyoruz" dedi.
 
HEM STOPER HEM DE SOL BEK OYNUYOR
 
Hem stoper hem de savunmanın solunda oynayabilme özelliğine sahip olan Chivu, Inter Milan'dan önce Ajax ve Roma'da forma giydi. Inter'de 105 maç oynadı 2 gol attı. 31 yaşındaki oyuncu, Romen Milli Takımı'nda ise 75 kez forma giydi, 3 gol kaydetti.