Terim istedi Mourinho söz verdi

Galatasaray, transfer döneminde alamadığı Brezilyalı yıldıza devre arasında kavuşmayı planlıyor. Terim 'elit teknik direktörler zirvesi'nde Mourinho'dan Kaka'yı istedi, olumlu yanıt aldı.

Terim istedi Mourinho söz verdi
10 Eylül 2012 Pazartesi 13:15 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray, transfer döneminde uzun süre peşinde koştuğu ancak bir türlü ikna edemediği Kaka'ya rötarlı da olsa kavuşmaya kararlı. G.Saray'ın Kaka planı, geçen hafta Lyon'da yapılan Elit Teknik Direktörler Zirvesi'nde bir kez daha ortaya çıktı.
 
Dünyanın sayılı teknik adamlarıyla birlikte zirveye katılan Fatih Terim, Real Madrid'in hocası Jose Mourinho ile baş başa Kaka konusunu konuştu. Terim, Real Madrid'in yıldızını devre arasında transfer etmek istediklerini Mourinho'ya söyledi. Samimi bir atmosferde geçen konuşmada Mourinho'nun Terim'e yanıtı son derece olumlu oldu.
 
Kaka'yı ideal 11'inde düşünmeyen Portekizli çalıştırıcı, "Galatasaray'a gelmesi için Kaka'yı bizzat ben ikna edeceğim. Bu konuda elimden geleni yapacağımdan emin ol" ifadesini kullandı. Öte yandan G.Saray'ın Kaka harekatı İtalya'da da yankı uyandırdı. Eski başbakan Silvio Berlusconi'nin TV kanalı Mediaset'in haberinde "Fatih Terim, Mourinho'dan Kaka'yı istedi. Terim ayrıca Milano'da görüştüğü Milan Genel Menajeri Areido Braida'ya da Kaka ile ilgili düşüncelerini anlattı" denildi. Hatırlanacağı gibi Milan da Kaka ile ilgilenmiş ancak İtalyan kulübü daha sonra bu transferden vazgeçmişti.
 
(fotomaç)