Terim karar aşamasında, Demirören ne diyecek

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'ın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonraki durumunu önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek masaya yatıracak.

Terim karar aşamasında, Demirören ne diyecek
24 Haziran 2016 Cuma 13:12 tarihinde eklendi, 1.389 kez okundu.
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Milli Takım'ın Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonraki durumunu önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya gelerek masaya yatıracak. Bu toplantıda Terim, büyük ihtimalle ayrılmak istediğini Başkan Demirören'e iletecek, ancak TFF Başkanı, Terim'in kalmasından yana olduğunu kendisine bir kez daha bildirecek.
 
ISRAR HALİNDE NE OLUR?
Terim, Demirören ile buluşmasından sonra son derece hararetli geçmesi beklenen bir basın toplantısı düzenleyecek ve toplantı sonunda da kararını kesin bir biçimde açıklayacak. Toplantı esnasında Türkiye Futbol Direktörü'nün, kendisine ağır suçlamalarda bulunan özellikle medya mensuplarının isimlerini ve kendisini nasıl eleştirdiğini belgelerle ortaya koyması bekleniyor. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra kısa bir tatile çıkan ve ailesinin de geleceği konusunda görüşlerini almasını beklenen Terim'in basın toplantısını hafta başında yapması bekleniyor.
 
YENİ GÜNDEM ŞENOL GÜNEŞ
Fatih Terim'in büyük ihtimalle ayrılacağını açıklaması beklenirken, gündeme Aykut Kocaman'dan sonra Şenol Güneş ismi de geldi. Ancak bu kez Güneş'in çalışma sisteminin farklı olacağı ve yeni formülün Beşiktaş ve Milli Takım olması planı üzerinde durulduğu öğrenildi. Türkiye'yi 2002 yılında Dünya üçüncüsü yapan Güneş'in isminin önümüzdeki günlerde netleşeceği kulislerle konuşulmaya başlandı bile.
 
 
Faik GÜRSES/PARİS, (DHA)