Terim O'na kafayı taktı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim dün Florya'da 2. Başkan Ali Dürüst'le bir araya gelerek taleplerini iletti. Tecrübeli hoca, Inter'de forma giyen Arjantinli ön libero Cambiasso için şartların zorlanmasını istedi

Terim Ona kafayı taktı
15 Temmuz 2011 Cuma 08:29 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray'da beklenen transfer zirvesi dün gerçekleşti. Avusturya kampı sonrası takıma 2 gün izin veren Teknik Direktör Fatih Terim, Bodrum'da ailesiyle 1 gün geçirdikten sonra tatilini kısa kesip dün Florya'daki mesaisine başladı.
 
2. Başkan Ali Dürüst ile bir araya gelen Terim, Cambiasso ısrarını yineledi. Inter forması giyen Arjantinli yıldızın tam aradıkları futbolcu olduğunu belirten deneyimli teknik adamın, Dürüst'ten şartların zorlanmasını istediği öğrenildi. Ali Dürüst'ün, Terim'e orta sahaya en kısa sürede takviye yapılacağı konusuda garanti verdiği bildirildi. 31 yaşındaki Arjantinli'nin 30-35 milyon euroyu bulan maliyeti ise büyük sorun yaratıyor.
 
Başkan Ünal Aysal'ın şike depremi sonrası havuz sisteminin çökmesinden çekindiği ve bu yüzden yüksek maliyetli bir transfer konusunda kararsız kaldığı belirtildi. Başkan Aysal'ın yakın çevresine, "Bu ortamda riske giremeyiz. Orta sahaya bir oyuncu alabiliriz. Ama kimse yıldız beklemesin" dediği öğrenildi.
 
Aysal yeşil ışık yaktı
Buna karşın Aysal'ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ı ziyareti sırasında transferle ilgili bir soruya "Kamp dönemine yetişecek isimler var. Fakat şu anda başka yerde oynuyorlar. Tahmin ediyorum ki kampa gittikleri yerde takıma katılacaklar" yanıtını verirken, çoğul ifade kullanması da dikkat çekti.
İşaret edilen isimlerden birinin Copa America'da Uruguay forması giyen ve kesin anlaşma sağlanan kaleci Muslera olduğu, Cambiasso konusunda ise Aysal'ın son açıklamasıyla transfere yeşil ışık yakabileceği iddia edildi.

Milliyet