Terim-Volkan tartışmasına Yıldırım da katıldı

Aziz Yıldırım ve beraberindeki Fenerbahçe kafilesi, sponsor firma Yandex için Ortaköy'de tanıtım gezisi yaptı.

Terim-Volkan tartışmasına Yıldırım da katıldı
04 Eylül 2015 Cuma 17:50 tarihinde eklendi.
Aziz Yıldırım ve beraberindeki Fenerbahçe kafilesi, sponsor firma Yandex için Ortaköy'de tanıtım gezisi yaptı. Bu gezi sırasında Fenerbahçe Başkanı, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, kaleci Volkan Demirel ve yıldız futbolcuları hakkında flaş açıklamalarda bulundu.
 
"TERİM'İN HAKEMLERİ ELEŞTİREN AÇIKLAMALARINI YAYINLAYACAĞIZ"
 
"Fatih Terim'in milli maç sonunda hakemlerle ilgili şikayetleri vardı. Bir daha ben de hakemler konusunda şikayet etmeyeceğim. Direkt Fatih hocanın videosunu koyacağım. Demek ki insanın canı yanınca böyle açıklamalar yapabiliyormuş. Biz yapınca hemen ceza alıyoruz."
 
"VOLKAN GÖREVE HAZIR"
 
"Volkan Demirel ile bugün konuştum. Terim ve Milli Takım yetkililerine de sesleniyorum, Volkan'ın namına ben konuşuyorum. Küfür hadiselerinden sonra, o şartlar altında, psikolojik rahatsızlığından dolayı Volkan, Fatih Terim'e böyle bir ifade kullanmış. Ama bu şartlarda geçerli değildir. Böyle bir şey varsa Volkan göreve hazırdır. Çağrıldığı zamanda forma giymeye hazırdır."
 
"VAN PERSIE VE NANI İYİ FUTBOLCU DEĞİL!"
 
"Van Persie ve Nani iyi futbolcu değil mama maalesef aldık getirdik!.. Ne diyebilirim ki şimdi ben... Bekleyin, zaman verin insanlara biraz. Biz Messi'yi getirsek bu yorumcular ona da bu yorumları yapacaklar. Koşmuyor, şut çekmiyor diyecekler. Biz bu yorumlara kulak tıkayacağız ve sezon sonunu bekleyeceğiz. Sezon sonunda şampiyon olmak olmak ve avrupada üst noktalara çıkmak istiyoruz."
 
"FENERBAHÇE IBRAHIMOVIC GİBİ İSİMLERİ TRANSFER EDEBİLİR"
 
"Messi, Ronaldo derken bu kalitede oyuncuların gelebileceğini iddia ediyoruz. Bonservisi 300 milyon euro olan oyuncuyu alabilir misiniz? Alamazsınız ama o paranız varsa gidip talip olabilirseniz. Ama Ibrahimovic'in bonservisi 14 milyon euro; Fenerbahçe, Ibrahimovic gibi kaliteli oyuncuları her zaman transfer edebilir. Yani Messi ve Ronaldo'nun bir alt seviyesindeki yıldızları alabilimeliyiz. Bunu söylüyoruz."
 
MEHMET ALİ ŞAHİN'E ÜSTÜ KAPALI CEVAP
 
"Ülkede huzur ve mutluluğu olması için herkesi görevi çağırıyoruz. Biz bir şeyi söylüyorsak bilinçli söylüyoruz. Bir şeyin tarafı ya da karşıtı değiliz."