Terim'den sürpriz 11

Galatasaray, Devler Ligi’ndeki kritik maçta Cluj’a konuk oluyor. Terim, Amrabat'ı yedeğe çekti; Emre Çolak ilk 11'de

Terimden sürpriz 11
07 Kasım 2012 Çarşamba 18:43 tarihinde eklendi, 1.012 kez okundu.

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde telafisi olmayan maça çıkıyor. 3 maçta sadece 1 puan alabilen sarı kırmızılılar, H Grubu'ndaki dördüncü maçında bugün deplasmanda Cluj ile karşı karşıya gelecek.
 
21.45'te başlayacak karşılaşma D-Smart'tan canlı izlenecek. Karşılaşma saat 00.15'ten itibaren de NTV'den ve NTVSpor.net'ten banttan yayınlanacak.
 
Karşılaşma öncesi Sarı-kırmızılı takımın ilk 11'i de belli oldu. Terim'in kadroda Amrabat yerine Emre Çolak'a yer verdiği görüldü.
 
Galatasaray sahaya şu 11'le çıkacak: Muslera, Eboue, Cris, Dany, Riera, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Yekta, Emre Çolak, Umut, Burak.
 
TEK SEÇENEK: KAZANMAK
Dr. Constantin Radulescu Stadı'nda oynanacak Cluj-Galatasaray mücadelesini İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. William Conquer ve Martin Cryans'ın Collum'un yardımcılıklarını yapacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve John Beaton olacak.
 
Gruptaki ilk 3 maçında 2 kez yenilen ve 1 kez berabere kalan sarı-kırmızılı ekip, Cluj karşısındaki kritik mücadelede mutlaka ama mutlaka 3 puan arayacak. İlk maçında Manchester United karşısında deplasmanda 1-0 yenilen sarı-kırmızılılar, iç sahadaki maçlarda Braga'ya 2-0 kaybedip, Cluj ile 1-1 berabere kalmıştı.
 
Sarı-kırmızılı ekibin rakibi Cluj ise ilk maçında deplasmanda Braga'yı 2-0 yendi, ikinci maçında Manchester United karşısında kendi sahasında 2-1 kaybetti. Rumen ekip 3. maçında ise Galatasaray karşısında İstanbul'dan 1-1'lik beraberlikle 1 puan aldı.
 
Grubun diğer maçında ise Braga ile Manchester United Portekiz'de karşı karşıya gelecek.
 
Manchester United'ın 9 puanla ilk sırada yer aldığı H Grubu'nda Cluj 4 puanla 2., Braga 3 puanla 3, temsilcimiz Galatasaray ise 1 puanla son sırada.
 
ntvspor